Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Trimble λανσάρει τα νέας γενιάς τερματικά για τρακτέρ GFX-1060 και GFX-1260

Η εταιρεία Trimble μάς έχει συνηθίσει στην διάθεση όμορφων, ποιοτικών και πολλαπλών χρήσεων οθονών. Τα τερματικά GFX-1060 και GFX-1260 διατηρούν τα παραπάνω χαρακτηριστικά, επιτρέποντας στους αγρότες να ολοκληρώνουν τις επιτόπιες εργασίες γρήγορα και αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα χαρτογραφούν και παρακολουθούν πληροφορίες πεδίου σε πραγματικό χρόνο και με ακρίβεια.


3-3_2

Βασίλης Σοφός

806
0

Η Trimble παρουσιάζει τις οθόνες Android επόμενης γενιάς για εφαρμογές γεωργίας ακριβείας. Τα μοντέλα GFX-1060 και GFX-1260 επιτρέπουν στους αγρότες να ολοκληρώνουν σειρά εφαρμογών, ενώ μπορούν να επιλέξουν τη λύση καθοδήγησης που ταιριάζει καλύτερα σε αυτούς.Διαθέτοντας, όπως είπαμε, λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στο Android και βελτιωμένη επεξεργαστική ισχύ για τον έλεγχο και την εκτέλεση εργασιών επιτόπου, το GFX-1060 είναι φέρει οθόνη 10 ιντσών (25,6 εκατοστά), ενώ η νέα ναυαρχίδα GFX-1260 έχει οθόνη 12 ιντσών (30,5 εκατοστά). Και τα δύο τερματικά είναι συμβατά με τους ελεγκτές καθοδήγησης Trimble NAV-500 και NAV-900 Global Navigation Satellite System (GNSS).

Στο συνδυασμό με το NAV-900, οι αγρότες μπορούν να επιτύχουν αυξημένη ακρίβεια αξιοποιώντας την υπηρεσία διόρθωσης CenterPoint RTX της Trimble, η οποία περιλαμβάνεται για τον πρώτο χρόνο. Η πρόσβαση σε σήματα διόρθωσης υψηλής ακρίβειας προσφέρει την ευκαιρία για μείωση της επικάλυψης, του κόστους εισροών και των καυσίμων, στοιχεία που μπορούν να επηρεάσουν θετικά την απόδοση του αγρότη και να οδηγήσουν στη βιωσιμότητα.

Οι οθόνες αφής υψηλής ανάλυσης και στα δύο μοντέλα είναι ιδανικά συστήματα για αγρότες με μεικτό στόλο και είναι συμβατές με περισσότερα από 10.000 μοντέλα οχημάτων σε περισσότερες από 40 μάρκες εξοπλισμού. Οι οθόνες είναι συμβατές με ISObus, κάτι που επιτρέπει σε μία οθόνη ή τερματικό να ελέγχει τα εργαλεία ISObus, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή.Σύμφωνα με την εταιρεία, το λογισμικό των οθονών είναι πολύ γρήγορο και διευκολύνει τους αγρότες να χειρίζονται πολύπλοκες ροές εργασίας προσθέτοντας ακρίβεια και αποτελεσματικότητα σε όλες τις λειτουργίες. Με περισσότερη ισχύ, ταχύτητα και αξιοπιστία, επιτρέπουν τη ρύθμιση και την εύκολη διαμόρφωση του εξοπλισμού σε μία λειτουργία, μέσω του λογισμικού πεδίου Precision-IQ της Trimble, που περιλαμβάνει χειροκίνητη καθοδήγηση, υποβοηθούμενη και αυτοματοποιημένη διεύθυνση, χειριστήρια εφαρμογών, χαρτογράφηση και καταγραφή δεδομένων, προφίλ εξοπλισμού καθώς και προβολή κάμερας. Επιπλέον, οι παραγωγοί και οι χειριστές μπορούν γρήγορα και εύκολα να μοιράζονται δεδομένα σε όλη τη φάρμα.

«Το χαρτοφυλάκιο οθονών γεωργίας ακριβείας GFX μας προσφέρει μια ποικιλία μεγεθών και επιλογών λειτουργικότητας για να ταιριάζουν στις ροές εργασίας και τον εξοπλισμό ενός αγρότη ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα», δήλωσε ο Jim Chambers, αντιπρόεδρος της Trimble Agriculture.«Οι οθόνες λειτουργούν σε δύσκολα περιβάλλοντα και κατά τη διάρκεια πολλών ημερών στο χωράφι καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτελούν με σιγουριά μια σειρά λειτουργιών πεδίου γρήγορα και αξιόπιστα, αφού είναι ισχυρές στη λειτουργία και απλές στη χρήση», σημείωσε ο ίδιος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία