BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Παρών στη «γεωργία 4.0» με τους νέους της αυτοκινούμενους μίκτες η Faresin

Στα κεντρικά της γραφεία, η Faresin παρουσίασε τα νέα της μηχανήματα, με πρωταγωνιστή το νέο Leader PF3, το οποίο, μαζί με τα άλλα μοντέλα θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις εκθέσεις Eima 2022 και Eurotier 2022.

Faresin_eima_2022

Βασίλης Σοφός

214
0

Συνδυάζοντας βαγόνια που είναι όλο και πιο έξυπνα σύμφωνα με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των αγροτών και ταυτόχρονα, ολοένα και πιο διασυνδεδεμένα, ακολουθώντας την τάση της γεωργίας 4.0, η Faresin φιλοδοξεί να προσφέρει λύσεις που είναι αφιερωμένες στους νέους παραγωγούς αλλά και σε εκείνους που επιθυμούν αύξηση της παραγωγικότητας με τη συνδρομή της τεχνολογίας.

Στην περιοδεία επίδειξης στα κεντρικά γραφεία της εταιρεία, όπου πρωταγωνίστησε το δίκτυο πωλήσεων του Ομίλου την παράσταση έκλεψε ο νέος αυτοκινούμενος μίκτης Leader PF3. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, η οποία συνοδεύτηκε από πολλές στιγμές εκπαίδευσης και συζήτησης, οι συνεργάτες του κατασκευαστμπόρεσαν επίσης να παράσχουν σημαντικά σχόλια στους πελάτες από τις αγορές αναφοράς τους.



Πληροφορίες ζωτικής σημασίας για μια πελατοκεντρική εταιρεία όπως η Faresin Industries. Η εταιρεία της ιταλικής πόλης Breganze, η οποία πρόκειται να πιάσει το ιστορικό ορόσημο των 50 ετών δραστηριότητας, είναι στην πραγματικότητα όλο και πιο διεθνής χάρη σε μια παγκόσμια παρουσία που εκτείνεται σε όλες τις ηπείρους, ενώ η αξία εξαγωγής, ίση με το 85% του κύκλου εργασιών της Faresin στον κόσμο, είναι αποτέλεσμα του ισχυρού δικτύου αντιπροσώπων σε 70 χώρες. Στη διήμερη συνάντηση, η εταιρεία επικεντρώθηκε στους μίκτες τροφής, ένα απαραίτητο μηχάνημα στις φάρμες για την προετοιμασία του σιτηρεσίου για τα ζώα, το οποίο, με τα χρόνια, γίνεται όλο και πιο σύνθετο, ανταποκρινόμενο στη «γεωργία 4.0».

Οι μίκτες της Faresin είναι μηχανήματα διασύνδεσης που εγγυώνται τη μετρήσιμη κερδοφορία των αγροκτημάτων, χάρη σε λειτουργίες που είναι πολύ πιο προηγμένες από τα πρότυπα της αγοράς. Η καινοτόμος προσπάθεια έχει καταστήσει τις τεχνολογίες Faresin ένα ολοκληρωμένο σύστημα, το οποίο εκτείνεται και πέρα από τη σίτιση, για να περιλάβει ολόκληρο τον κύκλο της εκτροφής βοοειδών, χάρη μάλιστα και στην τριακονταετή συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Πάντοβα.



Ο πρωταγωνιστής, το Leader PF3 που παρουσιάστηκε αποκλειστικά στους αντιπροσώπους, θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο ευρύ κοινό στις εκθέσεις Eima 2022 και Eurotier 2022. Η νέα εντυπωσιακή ναυαρχίδα έλαβε επίσης σημαντική τιμητική διάκριση από την εθνική επιτροπή τεχνικών καινοτομιών της Federunacoma (εμπορική ένωση κατασκευαστών γεωργικών μηχανημάτων). Εκεί κοντά βέβαια, βρίσκεται και το εργοστάσιο της Faresin, ενώ στο ίδιο σημείο βρίσκεται η κεντρική αποθήκη για τη διανομή ανταλλακτικών και το κέντρο συντονισμού after sales.

Πηγή: Trattoriweb

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία