BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ερπυστριοφόρο Q100 και άλλα μοντέλα της Goldoni στην EIMA 2022

Νέα μηχανήματα και τρακτέρ που θα έρθουν στην αγορά το 2023 θα παρουσιαστούν στην EIMA 2022 από την Goldoni, η οποία θα αναλύσει στο συγκεκριμένο σαλόνι και τα ψηφιακά εργαλεία που φέρνει στην αγορά.

Goldoni-E_2

Βασίλης Σοφός

1022
0

Στην EIMA International του 2022, που έχει προγραμματιστεί για τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου, έρχεται η αναγεννημένη Goldoni-Keestrack να παρουσιάσει το νέο ερπυστριοφόρο της τρακτέρ Q100 αλλά και τα υπόλοιπα μοντέλα της φρεσκαρισμένης γκάμας. Αρκετές καινοτομίες στη γκάμα προϊόντων ενώνονται με την εισαγωγή κινητήρων Stage V σε όλα τα εξειδικευμένα, συμπαγή και ισοδιαμετρικά μοντέλα κάτω των 75 ίππων.

Ο στρατηγικός συνεργάτης DOOSAN θα εξοπλίσει τη σειρά τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων κινητήρων, για να δώσει ζωή στα μοντέλα E60 STAGE V, S80 STAGE V, Q80 STAGE V, T50 STAGE V. Χάρη στη συνεργασία με τον Κορεάτη κατασκευαστή κινητήρων, έναν από τους παγκόσμιους ηγέτες στους κινητήρες στον κατασκευαστικό τομέα, η Goldoni θα συνεχίσει να εγγυάται επιδόσεις, αξιοπιστία και αποδοτικότητα, διατηρώντας παράλληλα εξαιρετικά συμπαγείς διαστάσεις στα μοντέλα της (για παράδειγμα το Q80, με μεταξόνιο 1890 χιλιοστά, ύψος 1220 χιλιοστά στο καπό). «Η νέα σειρά κινητήρων Stage V τριών και τεσσάρων κυλίνδρων έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών όσον αφορά την αξιοπιστία, την ποιότητα, την απόδοση και τις επιδόσεις», λέει η εταιρεία. Πρόκειται για κινητήρες ικανούς να μειώσουν το συνολικό κόστος συντήρησης, με μία από τη χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου στην αγορά και εξαιρετικά αξιόπιστα εξαρτήματα.




Με την εισαγωγή της σειράς κινητήρων Stage V, όλα τα μοντέλα της Goldoni θα είναι εξοπλισμένα με μια νέα λειτουργία που ονομάζεται «Cruise RPM memory», η οποία επιτρέπει ρύθμιση και να αποθήκευση έως και 2 διαφορετικών στροφών κινητήρα για τη βέλτιστη χρήση του τρακτέρ. Η Goldoni-Keestrack άρχισε να επενδύει και στην άνεση, παρουσιάζοντας ολόκληρη τη γκάμα νέων καμπινών (Standard και low profile) πλήρως ανακαινισμένων και πιστοποιημένων κατηγορίας CAT IV για μέγιστη άνεση και ασφάλεια.



Διαθέσιμη σε όλη τη γκάμα των ειδικών τρακτέρ (σειρές S και Q), η αρχική καμπίνα της Goldoni ανανεώνεται στο σύστημα κλιματισμού που εγγυάται ιδανική, ελεγχόμενη και ομοιογενή θερμοκρασία σε όλο το χώρο. Αυτό το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται επίσης χάρη στην τέλεια συμπίεση και, με την προσθήκη φίλτρων υψηλής απόδοσης, η καμπίνα πιστοποιείται στην κατηγορία IV. Ο χειριστής μπορεί να ελέγχει όλες τις λειτουργίες αναπαυτικά καθισμένος στο κάθισμα αερανάρτησης (OPT), να διατηρεί υπό έλεγχο τις παραμέτρους του μηχανήματος από τη νέα ψηφιακή οθόνη 7 ιντσών και να ελέγχει την ταχύτητα και τον εξοπλισμό με τα χειριστήρια που βρίσκονται στη νέα δεξιά κονσόλα. Για τους πιο απαιτητικούς (σε S και Q 100-110) διατίθενται επίσης χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών και υποβραχιόνιο για τον έλεγχο του κοτσαδόρου και των ηλεκτρονικών διανομέων.



Όλα τα προειδοποιητικά φώτα του οχήματος είναι ορατά στη νέα ψηφιακή οθόνη με οπίσθιο φωτισμό. Οι κύριοι δείκτες απόδοσης του μηχανήματος μπορούν να προβληθούν και να ρυθμιστούν στην κεντρική οθόνη, συμπεριλαμβανομένης της οθόνης ελέγχου και της διασύνδεσης με την πλατφόρμα G FARM (OPT με το κιτ Farming pack 4.0).

Στην ειδική θεματική περιοχή, το μοντέλο Q100 θα είναι παρόν με ερπύστριες. Αυτή η λύση, λέει η Goldoni, προσφέρει πλεονεκτήματα και αυξάνει την ευελιξία της σειράς Q στις πιο απαιτητικές καταστάσεις. Στο ατσάλινο πλαίσιο -στιβαρό αλλά συμπαγές για μείωση του συνολικού βάρους- αναπτύσσεται ο κύριος κινητήριος τροχός που δημιουργεί πρόσφυση και συνδυάζεται με τον μπροστινό τροχό για να εξασφαλίσει τη σωστή αναλογία και να επιτύχει τη μέγιστη πρόσφυση με την κίνηση στους 4 τροχούς.



Δίπλα στα νέα ερπυστριοφόρα τρακτέρ θα υπάρχει επίσης ένας χώρος αφιερωμένος σε ιδιώτες και επαγγελματίες κηπουρικής με την ιστορική γκάμα των τρακτέρ Goldoni που έγιναν Stage V. Τα τρακτέρ (σειρά M) είναι εξαιρετικά εργαλεία σε φυτώρια, θερμοκήπια και εργασίες κηπουρικής. Με εύκολα εναλλάξιμα αξεσουάρ, τα δίτροχα τρακτέρ της Goldoni αποτελούν μια λύση για κάθε ανάγκη, όπως σημεώνει η κατασκευάστρια. Στον ίδιο χώρο θα βρεθεί και το ισοδιαμετρικό Ε20 με το ελάχιστο πλάτος των 80 εκ, ιδανικό τόσο για επαγγελματίες που αναζητούν ένα εξαιρετικά συμπαγές μηχάνημα όσο και για χομπίστες που αναζητούν ένα ευέλικτο και αρθρωτό τρακτέρ. Και από το 2023 θα προσφέρεται σε έκδοση Stage V με δικύλινδρο κινητήρα 23 ίππων.

Πηγή: Trattoriweb

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία