BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα τηλεσκοπικά και μίκτες από την Faresin με πρεμιέρα στο σαλόνι της EIMA

Πρωταγωνιστής στην διεθνή έκθεση της EIMA και στο περίπτερο της ιταλικής Faresin θα είναι ο νέος σύγχρονος μίκτης Leader PF3 αλλά και ο ηλεκτρικός φορτωτής για τον γεωργικό κλάδο, με την εταιρεία να παρουσιάζει και άλλα αναβαθμισμένα μοντέλα από το χαρτοφυλάκιό της.

6_26foto1_3

Βασίλης Σοφός

305
0

Το παρών στην έκθεση EIMA 2022 από τις 9 εως τις 13 Νοεμβρίου με τις πιο πρόσφατες καινοτομίες προϊόντων της θα δώσει η Faresin, παρουσιάζοντας μια σειρά μηχανημάτων, όπως είναι το FS 9.32 Compact αλλά και τα ηλεκτρικά τηλεσκοπικά 6.26 Full Electric. Πρωταγωνιστής ανάμεσα σε άλλα μηχανήματα θα είναι ο νέος αυτοκινούμενος μίκτης Leader PF3, αφιερωμένος σε κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, που έχει ήδη βραβευτεί με το βραβείο «EIMA 2022 Report». Από την άλλη, το FS 9.32 Compact, μέρος της επόμενης γενιάς τηλεσκοπικών φορτωτών του ομίλου, θα βρεθεί στο περίπτερο, δίπλα στο 6.26 Full Electric, που βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη κάθε χρόνο.

Faresin Leader PF3 στην εποχή 4.0

Το νέο αυτοκινούμενο βαγόνι ανάμειξης Leader PF3 με 3 αναδευτήρες είναι ένα μηχάνημα σχεδιασμένο για μεγάλες φάρμες, εξοπλισμένο με δεξαμενές ανάμειξης 30 και 36 κυβικών. Το μηχάνημα σχεδιάστηκε για να εξασφαλίζει προσβασιμότητα μέσω περασμάτων περιορισμένου ύψους παρά τον όγκο του.



Οι 3 άξονες διεύθυνσης, με μπροστινή και πίσω κίνηση με μόνιμη τετρακίνηση και το τιμόνι με έλεγχο σε όλους τους άξονες είναι κρίσιμα στοιχεία που επιτρέπουν τη μείωση του χώρου ελιγμών επιτρέπουν την κίνηση στο δρόμο με μεγάλη ταχύτητα και άνεση. Παράλληλα, ο νέος μίκτης διαθέτει το σύστημα Ecotronic, μια εξέλιξη της τεχνολογίας Polispec NIR που εισήχθη πριν από πέντε χρόνια και αναπτύχθηκε για να διασφαλίζει την ποιότητα της ενιαίας τροφοδοσίας. Με το νέο σύστημα, οι διαδικασίες γίνονται πλήρως αυτοματοποιημένες.

Το συμπαγές FS 9.32 ο μεγάλος αδερφός του FS 7.32 Compact

Ένα νέο μοντέλο της επόμενης γενιάς τηλεσκοπικών φορτωτών Faresin θα παρουσιαστεί στην Eima. Το FS 9.32 Compact είναι ο μεγάλος αδερφός του FS 7.32 Compact, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του πέρυσι στην έκθεση του 2021. Η μέγιστη ανυψωτική ικανότητα 3,2 τόνων και το ύψος ανύψωσης έως και 9 μέτρα είναι οι αριθμοί που καθορίζουν αυτό το ισχυρό και ευέλικτο μηχάνημα. Ο μακρύτερος βραχίονας, που αποτελείται από δύο συρόμενα τμήματα, εγγυάται μεγαλύτερη ικανότητα φόρτωσης με απόλυτη ασφάλεια.



Το νέο μοντέλο ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς FS Compact, η οποία θέτει νέα πρότυπα στην κόμπακτ κατηγορία. Η νέα σειρά FS είναι έτοιμη για μελλοντικές εξελίξεις διασύνδεσης και για τις λύσεις «internet of things», ενώ χαρακτηρίζεται από έναν καινοτόμο σχεδιασμό που ξεκινά από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας και αναπτύχθηκε σε συνεργασία με αναγνωρισμένα εξειδικευμένα στούντιο και συνεργάτες. Χαμηλωμένο και με κλίση στον μπροστινό δεξιό τροχό, το ανανεωμένο καπό στο FS 9.32 Compact ανεβάζει τα επίπεδα ορατότητας, ενώ το υδραυλικό μέρος είναι ο πραγματικός μαχητής με ρυθμούς ροής από 120 έως 180 λίτρα/λεπτό, ανάλογα με τη διάταξη, ικανό να εξασφαλίζει εξαιρετικά γρήγορους κύκλους εργασίας. Η έκδοση που θα εμφανιστεί θα είναι αυτή με χαμηλωμένη καμπίνα, με χαμηλό ύψος μόλις 2,06 μ.

Ανανεωμένος ο αμιγώς ηλεκτρικός φορτωτής 6.26 Full Electric

Το Faresin 6.26 Full Electric, λέει η εταιρεία, προορίζεται για εφαρμογές όπου οι εκπομπές και οι θόρυβοι πρέπει να είναι περιορισμένοι, όπως νυχτερινά εργοτάξια, κατοικημένα κέντρα μηδενικών εκπομπών, κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, θερμοκήπια, χώροι χειρισμού τροφίμων όπως ψυκτικοί θάλαμοι, οινοποιεία, εργαστήρια τροφίμων κ.λπ.



Η Faresin έχει εξοπλίσει το μοντέλο με δύο σύγχρονους ηλεκτρικούς κινητήρες που τροφοδοτούνται από μπαταρίες λιθίου, διαθέσιμους σε τρεις εκδόσεις: 24 kW/h (315 Ah), 32 kW/h (420 Ah) και 43 kW/h (560 Ah) ). Η εταιρεία προσφέρει όμως και ένα νέο ενσωματωμένο σύστημα γρήγορης φόρτισης που επαναφορτίζει πλήρως την μπαταρία σε μόλις δυόμισι ώρες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία