BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με το στόλο των νέων μικρών τρακτέρ της έρχεται στην Ευρώπη η Bobcat

Τα συμπαγή τρακτέρ της εταιρείας Bobcat, 1000, 2000 και 4000, θα προσφέρονται πλέον και στην Ευρώπη, ως μηχανήματα καθημερινής εργασίας με ισχύ από 21 έως και 45 ίππους.

2000000005

Βασίλης Σοφός

5738
1

Η Bobcat ανοίγει την εμπορική της ακτίνα για τα νέα μικρά της τρακτέρ, τα οποία, όπως ανακοινώνει, τα προσφέρει πλέον και στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά επεκτείνεται στην Μέση Ανατολή και στην Αφρική. Αναλυτικότερα, η Bobcat έρχεται με τις σειρές 1000, 2000 και 4000, συνολικά με εννέα νέα μοντέλα σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών.



Η σειρά 1000 προσφέρει μοντέλα με 21 ή 25 ίππους, η σειρά 2000 έχει εκδόσεις από 25 ίππους έως 40 ίππους και η σειρά 4000 περιλαμβάνει τρακτέρ με 45 ίππους. Κάθε μοντέλο ποικίλλει σε μέγεθος και ιπποδύναμη κινητήρα, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ χειροκίνητου και υδροστατικού κιβωτίου ταχυτήτων και ανοιχτής πλατφόρμας (ROPS) ή καμπίνας.



Τα συμπαγή τρακτέρ της Bobcat μπορούν να εξοπλιστούν με μπροστινές, μεσαίες και πίσω συνδέσεις και pto. Το αποδεδειγμένα καλό σύστημα Bob-Tach διατίθεται στάνταρ σε όλες τις πλατφόρμες φόρτωσης front-end, επιτρέποντας στους χρήστες να αλλάζουν εργαλεία για πολλές εργασίες εύκολα, προσφέροντας μεγαλύτερη αξία και ευελιξία για τις επιχειρήσεις τους.



Ο Ανώτερος Διευθυντής Προϊόντων GME (εξοπλισμός επίγειας συντήρησης) της εταιρείας, Gul Nalcaci, είπε ότι η Bobcat είχε στόχο να καταταγεί στους τρεις κορυφαίους κατασκευαστές GME στην Ευρώπη. «Για να επιτύχουμε αυτόν τον φιλόδοξο στόχο, εγκαινιάζουμε τα μηχανήματα σε όλη την περιοχή», πρόσθεσε.


«Η προσφορά μας στην EMEA θα περιλαμβάνει συμπαγή τρακτέρ (εκτός από τη Γερμανία), χλοοκοπτικά και μηχανήματα χλοοτάπητα, ο οποίος συμπληρώνεται από τα υπάρχοντα mini-track και τους μικρούς αρθρωτούς φορτωτές της εταιρείας», δήλωσε ο ίδιος.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

13-12-2022 21:20ΑΘ ΜΑΤΣΙΩΤΑΣ

Πολυ καλο

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία