BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μικρές αλλά υψηλής απόδοσης οι νέες σπαρτικές Sprinter της Horsch

Συμπαγή και έχοντας τα χαρακτηριστικά των Sprinter NT, τα νέα μηχανήματα αναμένονται το επόμενο έτος, διαθέσιμα σε πλάτη εργασίας 6 και 12 μέτρων.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2022-12-14__11_51_13_πμ

Βασίλης Σοφός

563
0

Η Horsch δανείζεται πολλά από τα νέα χαρακτηριστικά του μεγάλης κλίμακας παρελκόμενο Sprinter NT και τα ενσωματώνει στα αναρτώμενα μοντέλα 6.25 SL (6,0 μ.) και 12.25 SC (12 μ) που βάζει στην παραγωγή από το νέο έτος. Η πιο συμπαγής μορφή λέγεται ότι ταιριάζει σε πολλές ανάγκες των χρηστών και αυτός είναι ο λόγος που επιθυμεί η εταιρεία να αποκτήσει το μερίδιο από την κατηγορία αυτή.



Με απόσταση σειρών 25 εκ. για απευθείας σπορά ή για κανονική σπορά, το μηχάνημα φέρει μαχαίρια με δόντια που περιλαμβάνουν το Ultra ThinEdge (πλάτος 12 χιλιοστά ζώνης σπόρους για ελάχιστη κίνηση του εδάφους), το ThinEdge (πλάτος 21 χιλιοστά ζώνης σπόρων, ιδανικό για σπορά κάλυψης απευθείας σε καλαμιές) και το WideEdge (πλάτος 110 χιλιοστά ζώνης σπόρων).

Εξοπλισμένη με διπλή χοάνη 6.300 λίτρων (τριπλή δεξαμενή ή πρόσθετες επιλογές MiniDrill στο δρόμο), η σχεδίαση της χοάνης στο 12.25SC βασίζεται σε αυτήν του νέου Avatar 8.25 και μπορεί να εφαρμόσει έως και τέσσερα στοιχεία. Με πίεση μαχαιριού έως 180 κιλά, τα υδραυλικά δόντια εξασφαλίζουν υψηλό διάκενο μεταξύ του πλαισίου και της επιφάνειας και μεταξύ των μαχαιριών.

Τα δόντια ελέγχονται μεμονωμένα για το βάθος τους με τροχό πίεσης, ενώ το τμήμα δακτύλων τριών ράβδων και η απόσταση των δοντιών 25 εκατοστών οδηγεί σε σπορά χωρίς άχυρα και σβώλους. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι σπαρτικές διπλώνουν με πλάτος και ύψος μεταφοράς 3,0 μ. και 4,0 μ. αντίστοιχα.



Το 6.25SL (πλάτος μεταφοράς 3,0 μ.) μπορεί να συνδυαστεί με τις μπροστινές δεξαμενές Partner 1600 ή 2000 FT, για να δημιουργήσει έναν ευέλικτο συνδυασμό, ιδανικό για εργασία σε πιο υγρές συνθήκες, σε ελαφριά και μεσαία εδάφη και σε μικρά χωράφια. Εφοδιασμένα με το ίδιο τμήμα δεσίματος τριών ράβδων και με απόσταση 25 εκατοστών όπως η έκδοση SC, τα δόντια των 6.25SL είναι υδραυλικά προεντεταμένα και ανασυρόμενα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία