BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα γενιά για το ρομπότ ταΐσματος Lely Juno

Η ώρα για αναβάθμιση έφτασε για το καινοτόμο ρομπότ της Lely, το οποίο βελτιώθηκε σε τομείς όπως το μειωμένο κόστος λειτουργίας και η ευκολία συντήρησης.

lely_juno_j2_160048-_verkleind_jpg__1200x630_q70_crop_subsampling-2

Βασίλης Σοφός

253
0

Αλλαγές στο σχεδιασμό αλλά με στόχο την ευκολία συντήρησης εντοπίζονται στη νέα γενιά του ρομπότ ταΐσματος Lely Juno, το οποίο αναβαθμίζεται στην πορεία των δεκατεσσάρων χρόνων της καριέρας του. Το Juno διαθέτει νέους τροχούς των οποίων το πέλμα παρέχει καλύτερο κράτημα σε κάθε είδους συνθήκες.

Επιπλέον, οι κινητήρες μετάδοσης κίνησης έχουν βελτιωθεί για τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Όπως και στην προηγούμενη έκδοση, το Juno ακολουθεί μεταλλικές λωρίδες οδήγησης για να κινηθεί προς το σταθμό φόρτισης, αλλά και έξω για να εργαστεί σε πολλά κτίρια χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Η επόμενη γενιά Juno έχει αναπτυχθεί με έμφαση στη μείωση του λειτουργικού κόστους για τον τελικό χρήστη και στη βελτιστοποίηση της δυνατότητας συντήρησης.

Το κάλυμμα του Juno μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα, αυτό επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα διάφορα εξαρτήματα. «Η συνεχής ανάπτυξη και η καινοτομία είναι αυτό που αντιπροσωπεύει τη Lely. Εργαζόμαστε πάντα για τη βελτιστοποίηση των ρομπότ μας, λαμβάνοντας υπόψη τα σχόλια των πελατών μας και των κέντρων Lely», λέει ο Jelmer Ham, Product Manger της Lely.



Το Lely Juno μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε κάθε τύπο αχυρώνα χωρίς τροποποιήσεις. Επίσης, όταν το Juno κινείται απλά μπορεί να σηκώσει το κάλυμμα. Αυτό μειώνει τη φθορά, επιτρέπει στο Juno να περνά μικρά εμπόδια όπως κιγκλιδώματα δαπέδου, παρέχει επαρκή απόσταση από το έδαφος κατά την οδήγηση σε πλαγιές και διατηρεί τα καπάκια καθαρά από λάσπη και κοπριά, ώστε να μην μολύνει την τροφοδοσία.

Η αύξηση της συχνότητας ώθησης τροφοδοσίας διεγείρει τη συχνή κατανάλωση τροφής που έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη πρόσληψη τροφής στο κοπάδι. Αυτό έχει θετική επίδραση στην υγεία των ζώων, τη γονιμότητα, την παραγωγή και επίσης τα οικονομικά αποτελέσματα. Η συχνή ώθηση τροφοδοσίας μειώνει επίσης την ποσότητα της υπολειπόμενης τροφοδοσίας.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Lely
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία