BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα αποκλειστική συνεργασία Agrotech S.A. Μποζατζίδης-Μητσιολίδης Α.Ε. με την Αυστριακή APV

Πρωτοπόρες και συμφέρουσες λύσεις για τον αγρότη θα προσφέρονται με τη συγκεκριμένη συνεργασία, η οποία φέρνει τις τελευταίες εξελίξεις ειδικά στον κλάδο της σποράς.

csm_Vorschaufoto_PS1600M1_1fa1fda15c

Βασίλης Σοφός

2699
3

Τη συνεργασία της με την Αυστριακή κατασκευάστρια APV ανακοινώνει η Agrotech S.A. Μποζατζίδης-Μητσιολίδης Α.Ε., την οποία κάνει γνωστή με το παρακάτω δελτίο Τύπου:

«Η Agrotech S.A. Μποζατζίδης -Μητσιολίδης Α.Ε. για μια ακόμη φορά γίνεται αρωγός της ανάπτυξης και της καινοτομίας στον πρωτογενή τομέα ξεκινώντας νέα, αποκλειστική συνεργασία με την Αυστριακή APV, κορυφαίο προμηθευτή όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών εταιρειών κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων.



Με έδρα το Dallein στην περιοχή Waldviertel της Κάτω Αυστρίας, όπου βρίσκεται και το εργοστάσιο της, και με πυξίδα τη Φιλοδοξία, το Πάθος και το Όραμα, (Ambition, Passion, Vision) η APV πρωτοπορεί από το 1997 στον κλάδο.

Υπόδειγμα καινοτομίας, οι πνευματικές σπαρτικές με λίπασμα οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε παρελκόμενο κατεργασίας εδάφους και να λειτουργήσουν τόσο σαν σπαρτικές όσο και σαν λιπασματοδιανομείς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα με ένα πέρασμα να πραγματοποιείται ταυτόχρονα κατεργασία, σπορά και λίπανση, μειώνοντας έτσι σε πολύ μεγάλο βαθμό τα συνολικά κόστη της καλλιέργειας. 

Στην Agrotech SA παραμένουμε πιστοί στη δέσμευση μας να στηρίζουμε διαρκώς τον Έλληνα παραγωγό εγκαινιάζοντας με χαρά μια ακόμη στρατηγική συνεργασία που θα ξεχωρίσει.»

Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

31-01-2023 00:20Μάκης

Πάρε πάρε κόσμε το αφεντικό τρελάθηκε χαρίζει..... Με 1000 ευρώ τρακτέρ μερχι 200 άλογα... Με 1500 ευρώ τρακτέρ μερχι 400 άλογα .... Αποπληρωμή ποτέ γιατί δεν θέλουμε να ξεχρεωσης για να το κατάσχουν κ να το πουλήσουν κάνα πέντε με έξι φορές ακόμα πριν το πουλήσουν στην τελική καμία Βουλγαρία......

Απάντηση

29-01-2023 12:18Δημήτρης Λιάπης

Συγχαρητήρια πάντα τέτοια..

Απάντηση

24-01-2023 13:56Παναγιωτης

Παντα μπροστα η agrotech

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία