BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέες διαστάσεις ελαστικών Mitas Agriterra 02 για μικρά ρυμουλκούμενα

Τα ελαστικά είναι σχεδιασμένα για ειδικά γεωργικά μηχανήματα και όχι αποκλειστικά για ρυμουλκούμενα, προσφέροντας μεγάλες ανοχές φόρτωσης εντός και εκτός πεδίου.

web_landscape_web-Mitas-at-EIMA

Βασίλης Σοφός

517
0

Η σειρά ελαστικών Mitas AGRITERRA για σύγχρονα γεωργικά ρυμουλκούμενα περιλαμβάνει πλέον δύο νέα μεγέθη – τα 620/40R22.5 και 620/75R26 – με το σχέδιο πέλματος AGRITERRA 02. Αυτά είναι κυρίως σχεδιασμένα για ειδικά γεωργικά μηχανήματα και όχι αποκλειστικά για ρυμουλκούμενα.

Οι διαστάσεις 620/40R22.5 προορίζονται για μικρότερα ρυμουλκούμενα γεωργικά μηχανήματα, όπως χορτοδετικά, μηχανήματα συγκομιδής, διανομείς και άλλο παρόμοιο εξοπλισμό, ενώ η εταιρεία λέει πως αυτή ειδικά η διάσταση προσφέρεται κυρίως για την ευρωπαϊκή αγορά. Το δεύτερο νέο μέγεθος, το 620/75R26, είναι αποτέλεσμα ζήτησης από την αγορά της Βόρειας Αμερικής και προορίζεται για αυτοκινούμενα, για συγκομιδή δύο φάσεων διαφόρων ειδών καλλιεργειών και χορταριού.



Τα βασικά πλεονεκτήματα των ελαστικών AGRITERRA περιλαμβάνουν υψηλή ικανότητα διαχείρισης φορτίου, ενώ επιτρέπεται μέγιστη ταχύτητα έως και 65 χ.α.ω, με αποτέλεσμα αφενός τη μείωση του αριθμό των διαδρομών που απαιτούνται για τη μεταφορά φορτίου και αφετέρου τη γρήγορη μεταφορά στο δρόμο μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση καυσίμου κατά έως και 8% χάρη στη χαμηλή αντίσταση κύλισης. Τα ελαστικά είναι κατάλληλα τόσο για εργασίες εντός όσο και για εργασίες εκτός δρόμου.

Χάρη στην ανοιχτή περιοχή του πέλματος, τα ελαστικά έχουν εξαιρετική ικανότητα αυτοκαθαρισμού, με αποτέλεσμα τη μείωση της λάσπης του δρόμου κατά 17%. Αυτά τα χαρακτηριστικά βελτιώνουν σημαντικά την παραγωγικότητα των αγροτικών οχημάτων, με επακόλουθες θετικές επιπτώσεις στα κέρδη των αγροτών μέσω της εξοικονόμησης χρόνου και χρημάτων. Η σειρά ελαστικών AGRITERRA 02, λανσαρισμένη το 2015, περιλαμβάνει τώρα 14 μεγέθη για ζάντες από 22,5 έως 30,5 ίντσες και εξελίσσεται συνεχώς.



Όπως προσθέτει ο Pavel Kott, υπεύθυνος προϊόντων για τα γεωργικά ελαστικά Mitas στην Trelleborg Wheel Systems: «Οι προσπάθειες για τη μεγιστοποίηση της προστασίας του εδάφους και η επιθυμία των αγροτών για υψηλότερη ικανότητα φορτίου για τη βελτίωση της απόδοσης είναι μερικές από τις ισχυρότερες τάσεις τα τελευταία χρόνια.

Η σειρά ελαστικών AGRITERRA 02 συνδυάζει αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, καθιστώντας τα πολύ δημοφιλή στους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Για να υποστηρίξουμε τους αγρότες και να διευκολύνουμε την καθημερινή τους εργασία, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε νέα μεγέθη και εκδόσεις αυτών των ελαστικών».

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Mitas
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία