BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Λύση αυτόματου σχεδιασμού τροχιάς στη φαρέτρα των τεχνολογιών της Trimble

Η τεχνολογία που βασίζεται σε λογισμικό της Trimble θα επιτρέψει στους παραγωγούς να αυξήσουν την απόδοση βελτιστοποιώντας και αυτοματοποιώντας την τροχιά, την ταχύτητα και τη συνολική σχεδίαση διαδρομής του εξοπλισμού που έλκει το τρακτέρ.

istockphoto-1318850180-612x612

Βασίλης Σοφός

369
0

Οι αυτοματοποιημένες λύσεις της Trimble εξελίσσονται, με τα προηγμένα συστήματα να παρουσιάζονται πρόσφατα στην έκθεση Έκθεση National Farm Machinery Show 2023 στο Λούισβιλ. Τεχνολογίες που θα είναι επίσης διαθέσιμες στο Trimble Connected Farm και στο Trimble Construction Cloud, προσφέροντας μια απρόσκοπτη, από άκρο σε άκρο εμπειρία στους τελικούς χρήστες της Trimble.

Η εταιρεία λέει ότι οι παραδοσιακές επιλογές σχεδιασμού διαδρομής απαιτούν χειροκίνητη ρύθμιση, η οποία επηρεάζει την παραγωγικότητα, τη συνέπεια και την εκτέλεση. Αντίθετα, η προηγμένη τεχνολογία σχεδιασμού διαδρομής της Trimble προσφέρει μια αυτοματοποιημένη, πλήρη διαδρομή, μια ολοκληρωμένη πορεία του έργου από την είσοδο στην έξοδο, συμπεριλαμβανομένων και των σημείων logistics. Η τεχνολογία επιτρέπει τη δημιουργία σχεδίων στο γραφείο και τις προσαρμογές στο πεδίο ή στο χώρο εργασίας.



Επιπλέον, είναι βελτιστοποιημένο για πολύπλοκα πεδία, ιδιαίτερα «σχήματα» τοποθεσιών, εμπόδια και ζώνες αποφυγής. «Η νέα αυτή τεχνολογία σχεδιασμού διαδρομής είναι το επόμενο βήμα στο όραμα της Trimble να σχεδιάσει πλήρως αυτόνομες λύσεις διαθέσιμες σε όλους τους κλάδους, ανεξάρτητα από τη μάρκα, τον τύπο του εξοπλισμού ή την περίπτωση χρήσης», δήλωσε ο Finlay Wood, γενικός διευθυντής του τμήματος Off-Road Autonomy της Trimble. «Με αυτήν την εύκολη στην ενσωμάτωση λύση, κάναμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την πλήρη αυτονομία. Αυτό επιτρέπει στους πελάτες μας να μειώνουν τα απόβλητα και να απλοποιούν πολύπλοκες εργασίες, είτε βρίσκονται στην καμπίνα είτε όχι», σημείωσε ο ίδιος.

Η Trimble δοκίμασε την τεχνολογία με την Horsch, έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές σύγχρονης γεωργικής τεχνολογίας στον κόσμο, ενσωματώνοντας την τεχνολογία σχεδιασμού διαδρομής στη σειρά αυτοκινούμενων ψεκαστικών PT και VL, για να παρέχει μια αυτόνομη λύση. Επί του παρόντος, η Trimble δοκιμάζει επί τόπου αυτήν την τεχνολογία με τη Dynapac. Αυτή η νέα τεχνολογία παρουσιάστηκε στο συνέδριο Dimensions+ 2022 του Λας Βέγκας και στην BAUMA 2022 στο Μόναχο της Γερμανίας.



«Μέσα από τη δουλειά μας με την Trimble, μπορέσαμε να δοκιμάσουμε τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες σχεδιασμού διαδρομής σε πραγματικό χρόνο, σε αγροκτήματα, για να κατανοήσουμε την απόδοση της τεχνολογίας σε πραγματικά περιβάλλοντα», δήλωσε ο Theo Leeb, Διευθύνων Σύμβουλος της Horsch.

«Είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε την εμπειρία του πλήρως αυτοματοποιημένου ψεκασμού για πρώτη φορά. Αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα του πώς η HORSCH βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ως προς τη σύλληψη ιδεών για τις πρακτικές εργασίας. Είμαστε δύο εταιρείες υψηλής τεχνολογίας που αλλάζουν το μέλλον», δήλωσε το ηγετικό στέλεχος της Horsch.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία