BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Horsch παρουσιάζει τις αναρτώμενες σπαρτικές Maestro TX

Μετά τα μοντέλα RV και RX του 2021 σειρά έχει το TX, που παρουσιάστηκε στο σαλόνι της SIMA 2022.

csm_26855_c6d5b4b850

Βασίλης Σοφός

229
0

Ο Γερμανός κατασκευαστής Horsch συνεχίζει να επεκτείνει τη γκάμα των σπαρτικών ακριβείας, αφού, μετά την άφιξη του πρώτου Maestro RV και RX το 2021, η Horsch ολοκληρώνει τη σειρά με το Maestro TX, που παρουσιάστηκε στην έκθεση Sima 2022.

Η μονή σπαρτική προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, την 6 TX και την 7 TX, με τα μοντέλα να φέρουν 6 και 7 σειρές αντίστοιχα. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτά τα μηχανήματα κληρονομούν ένα αναρτώμενο και τηλεσκοπικό πλαίσιο. Η έκδοση 6 προσφέρει απόσταση μεταξύ των σειρών από 45 έως 80 εκ., ενώ η έκδοση έχει απόσταση που κυμαίνεται από 37,5 έως 65 εκ.



Και στις δύο περιπτώσεις είναι δυνατή η προσαρμογή της απόστασης σε βήματα των 5 εκ. Σύμφωνα με τη Horsch, τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με σύστημα υπερπίεσης AirSpeed, ενώ η ταχύτητα σποράς μπορεί να φτάσει τα 15 χ.α.ω.

Προαιρετικά, τα νέα μοντέλα ενσωματώνουν μάλιστα και το σύστημα Autoforce, το οποίο προσαρμόζει αυτόματα την υδραυλική πίεση που εφαρμόζεται στις μονάδες σποράς, για να διατηρείται ένα κανονικό βάθος εργασίας. Να σημειωθεί ότι η σειρά Maestro TX προσφέρεται με μονάδα 1.300 λίτρων, αφιερωμένη στη λίπανση.



Το προϊόν εφαρμόζεται μεταξύ των σειρών και για δύσκολα πεδία διατίθεται προαιρετικά σύστημα απομόνωσης της εφαρμογής λίπανσης δεξιά και αριστερά για μεγαλύτερη ακρίβεια. Κάθε στοιχείο μπορεί επίσης να φιλοξενήσει μια χοάνη 20 λίτρων, αφιερωμένη στην εφαρμογή μικροκόκκων. Η διανομή είναι ηλεκτρική και, επομένως, συμβατή με το σύστημα απομόνωσης μέρους της εφαρμογής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία