BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής αντιμετωπίζει η Väderstad την υψηλή ζήτηση σε Inspire, Tempo, Proceed

Η Väderstad θα επεκτείνει τις εγκαταστάσεις παραγωγής της στη Σουηδία με άλλα 12.600 τετραγωνικά μέτρα εγκαταστάσεων. Η επέκταση αυτή θα παρέχει πρόσθετες επιφάνειες για συναρμολόγηση και βαφή, με στόχο την παραγωγική ικανότητα 10.000 μηχανημάτων άροσης και σποράς ετησίως έως το 2028.

proceed_l_3

Βασίλης Σοφός

164
0

Η υψηλή ζήτηση αλλά και η παραγωγή νέων μηχανημάτων για την αγορά, όπως η σπαρτική Proceed, οδηγεί τη Väderstad στην απόφαση για επέκταση των χώρων παραγωγής. Η εταιρεία έχει δει μια ισχυρή αύξηση της ζήτησης για τα προϊόντα της τα τελευταία χρόνια, ενώ ο κύκλος εργασιών από 237 εκατομμύρια ευρώ το οικονομικό έτος 2017 έφτασε στα 550 εκατομμύρια ευρώ το 2022. Το 2021 η Väderstad ανακοίνωσε την κατασκευή ενός νέου κέντρου, μια επένδυση πάνω από 11 εκατομμύρια ευρώ, με τη μονάδα να είναι έτοιμη προς χρήση αργότερα φέτος. Η μονάδα αυτή θα συμπληρωθεί από την επέκταση της σημερινής μονάδας παραγωγής.



«Η συνεχής επέκταση του εργοστασίου μας είναι σύμφωνη με τους αναπτυξιακούς μας στόχους και θα ωφελήσει τόσο τους πελάτες μας όσο και τους αντιπροσώπους μας, βοηθώντας στη δημιουργία περισσότερων ευκαιριών εργασίας, καθώς και στη δημιουργία μιας πιο αποτελεσματικής ροής στην παραγωγή μας», λέει ο Henrik Gilstring. Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Väderstad.

Η μονάδα παραγωγής της Väderstad παράγει επί του παρόντος μηχανήματα για όλες τις παγκόσμιες περιοχές πωλήσεων, εκτός από τη Βόρεια Αμερική, όπου η παραγωγή βρίσκεται στις εγκαταστάσεις στο Langbank του Καναδά και στο Wahpeton των ΗΠΑ.





Σύμφωνα με την εταιρεία, θα προστεθούν δύο μπλοκ, που θα συνδεθούν με το υπάρχον εργοστάσιο, θα έχουν επιφάνεια 6.300 τετραγωνικών και θα δημιουργήσουν συνολική έκταση παραγωγής περίπου 70.000 τετραγωνικά. Εκτός από τη δημιουργία πρόσθετων επιφανειών για συναρμολόγηση και βαφή, θα διευκολυνθεί επίσης η δημιουργία καλύτερης και πιο αποτελεσματικής ροής μέσω του εργοστασίου.

«Εκτός από τη γενική αύξηση της ζήτησης, έχουμε λανσάρει επίσης αρκετά νέα προϊόντα τα τελευταία δύο χρόνια. Το Inspire μπαίνει σε πλήρη παραγωγή αυτή την άνοιξη, το Proceed βρίσκεται σε πλήρη δοκιμή και συνεχίζουμε να βλέπουμε μια πολύ μεγάλη ζήτηση για τις σπαρτικές Tempo. Αυτή η επέκταση θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τη μελλοντική ζήτηση για όλα αυτά τα προϊόντα», λέει ο Mikael Peiponen της Väderstad. Η κατασκευή θα ξεκινήσει την πρώτη Απριλίου και τα νέα κτίρια προγραμματίζεται να τεθούν σε πλήρη χρήση μέχρι το φθινόπωρο του 2024.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία