BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Επιστροφή αυτοκινούμενου μίκτη PF3 Leader 3 νέας γενιάς από τη Faresin

Η Faresin σχεδίασε το μηχάνημα με όγκους ανάμειξης 30 και 36 m3, από την οπτική γωνία του αγρότη, για να εξασφαλίσει προσβασιμότητα μέσω διόδων χαμηλού ύψους, παρά το εντυπωσιακό μέγεθος που φέρει το νέας γενιάς σύγχρονο μηχάνημα.

FnP7uYHWQAAbgdM

Βασίλης Σοφός

354
0

Η Faresin Industries παρουσιάζει το νέο της αυτοκινούμενο μίκτη PF3 Leader με 3 αναδευτήρες. Το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για μεγάλες κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, με το σύστημα 3 κάθετων κοχλιών με μοναδική γεωμετρία ανάμειξης, να εγγυάται καλή δομή τροφοδοσίας.




Οι 3 κατευθυνόμενοι άξονες, με τους μπροστινούς και πίσω κινητήριους άξονες να έχουν μόνιμη τετρακίνηση, και το σερβοϋδραυλικό σύστημα διεύθυνσης σε όλους τους άξονες είναι κρίσιμα στοιχεία που μειώνουν τον χώρο ελιγμών ακόμη και σε μικρούς στάβλους.Επίσης, αυτό επιτρέπει στο μηχάνημα να ταξιδεύει στο δρόμο άνετα. Το 2017, από το λανσάρισμα της πρώτης σειράς PF, η Faresin λάνσαρε τη εισήγαγε τη φιλοσοφία «laboratory on wheels», που χαρακτηρίζεται από την ενσωμάτωση του Polispec NIR με το μηχάνημα να εγγυάται «ενοποιημένη» ποιότητα.

Το «Ecotronic» προχωρά ένα βήμα παραπέρα, μετατρέποντας την επεξεργασία σε μια αυτοματοποιημένη βιομηχανική διαδικασία. Αυτό το νέο σύστημα διασυνδέει όλες τις συσκευές του μηχανήματος και δίνει τη δυνατότητα, ξεκινώντας από τη συνταγή, να προγραμματίζει όλες τις λειτουργίες του σύμφωνα με τις πρώτες ύλες που φορτώνονται σταδιακά.



«Μια διαδικασία που εγγυάται, χάρη στις αυστηρές παραμέτρους, τη βέλτιστη διαχείριση όλου του εξοπλισμού φόρτωσης, κοπής και ανάμειξης για την προετοιμασία της δομής τροφοδοσίας της καλύτερης δυνατής ποιότητας», όπως αναφέρει η εταιρεία. Χάρη στον αυτοματισμό, το Ecotronic βελτιστοποιεί επίσης τη χρήση της ενέργειας, δοσομετρώντας σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε λειτουργίας διεργασίας. Αυτό μειώνει την κατανάλωση ενέργειας.

Η βελτιστοποίηση των πόρων επεκτείνεται και στην εργασία του χειριστή, ο οποίος, χάρη στην απλοποίηση, γίνεται χειριστής χωρίς ιδιαίτερες επαγγελματικές δεξιότητες.



Λόγω αυτών των καινοτόμων χαρακτηριστικών, το Leader PF3 τιμήθηκε μάλιστα και με βραβείο στην έκθεση EIMA 2022. «Χάρη στον έξυπνο αυτοματισμό διεργασιών, το Leader PF3, η ναυαρχίδα της σειράς Faresin, ανοίγει έναν νέο δρόμο για την ανάπτυξη των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, όσον αφορά την ποιότητα και την κερδοφορία. Καινοτόμες τεχνολογίες που σύντομα θα επεκταθούν σε όλη τη γκάμα βαγονιών μίξερ της ιταλικής μάρκας», δήλωσε η κατασκευάστρια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία