BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Case Puma 260 CVXDrive και το XPower XPU βραβεύονται στην Agrotech 2023

Η πολωνική έκθεση Agrotech 2023 τίμησε το νεοφερμένο Puma 260 CVX Drive, ενώ η Agxtend, ως θυγατρική της CNH, διακρίθηκε για το σύστημα ηλεκτρικής ζιζανιοκτονίας XPower XPU.

Product_xpu_4-1-scaled

Βασίλης Σοφός

406
0

Η Case IH κέρδισε σημαντικά μετάλλια στην πολωνική έκθεση Agrotech 2023, με βραβεία για το νέο τρακτέρ Puma 260 CVXDrive και για το περίπτερό της στην έκθεση. Η 28η Agrotech, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Targi Kielce, 150 χλμ. νότια της Βαρσοβίας, φιλοξένησε 450 εκθέτες από 15 χώρες, προσελκύοντας πολλές χιλιάδες επισκέπτες. Η αδελφή μάρκα «Agxtend» έλαβε επίσης διάκριση για το ηλεκτρικό ζιζανιοκτόνο XPower XPU. Το χρυσό μετάλλιο Targi Kielce της διοργάνωσης κέρδισε το Puma 260 CVXDrive «για σχεδιασμό και λύσεις που ενισχύουν την αποδοτικότητα της εργασίας, για βελτιωμένη άνεση και ασφάλεια».



Η κριτική επιτροπή αξιολόγησε τις λειτουργικές ιδιότητες, την αποτελεσματικότητα χρήσης, την ποιότητα και την αισθητική των προϊόντων, καθώς και τον αντίκτυπο στο φυσικό περιβάλλον και την καινοτομία τους στην αγορά. Πρόκειται για το πρώτο Puma που ενσωματώνει την τεχνολογία AFS Connect της Case IH, η οποία παρέχει λειτουργίες για σχεδιασμό πεδίου και διαχείριση στόλου, ανάλυση και απομακρυσμένη κοινή χρήση δεδομένων. Επιτρέπει επίσης απομακρυσμένη παρακολούθηση, υποστήριξη και αντιμετώπιση προβλημάτων, ελαχιστοποιώντας έτσι το χρόνο διακοπής λειτουργίας του τρακτέρ.



Παράλληλα, η νέα καμπίνα είναι μεγαλύτερη και πιο αθόρυβη από ό,τι στα προηγούμενα Puma, με πρότυπα υλικών αυτοκινήτων και μια σειρά από εύχρηστα χαρακτηριστικά ελέγχου. Το ομαλό κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVXDrive του τρακτέρ είναι ικανό για ταχύτηες 40 ή 50 χλμ./ώρα, με τη τελική ταχύτητα 50 χλμ./ώρα που επιτυγχάνεται στις 1.550 σ.α.λ. για ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου.

Στην ίδια έκθεση τιμήθηκε και το XPower XPU, από την Zasso, μια ηλεκτρική λύση ελέγχου ζιζανίων από την Agxtend. Η λύση έχει αναπτυχθεί ειδικά για εφαρμογές σε όλες τις επιφάνειες που συνήθως βρίσκονται στο αστικό περιβάλλον, προκειμένου να ελεγχθούν τα φυτά χωρίς τη χρήση χημικών.



«Είναι μεγάλη τιμή να λαμβάνω αυτά τα βραβεία», δήλωσε ο Tomasz Dembiński, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Case IH στην Πολωνία. «Αντικατοπτρίζουν τη μηχανική και τα χαρακτηριστικά των μηχανημάτων μας και τη θέση μας ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες του κλάδου. Ανυπομονούμε να διατηρήσουμε τη δέσμευσή μας να παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας στους αξιότιμους πελάτες μας», σημείωσε.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία