BACK TO
TOP
Τεχνολογία

To συμπαγές τηλεσκοπικό TL25.60 για τη γεωργία εισάγει στην αγορά η Bobcat

Το νέο τηλεσκοπικό TL25.60 AGRI Super Compact είναι μια προσθήκη που επεκτείνει τη γκάμα των μοντέλων της Bobcat για τη γεωργική στα οκτώ μοντέλα. Το μικρό TL25.60 προσφέρει ονομαστική ικανότητα έως 4,3 τόνους και ύψος ανύψωσης έως 7,5 μ.

04_bobcat_tl25_60

Βασίλης Σοφός

638
0

Ο νέος τηλεσκοπικός φορτωτής TL25.60 AGRI είναι το νέο μικρό μέλος με έμφαση στο γεωργικό κλάδο, τροφοδοτείται από τον πετρελαιοκινητήρα D24 Stage V που παρέχει ισχύ 56 kW (75 ίππους), έχει ονομαστική ικανότητα λειτουργίας 2500 κιλών, μέγιστο ύψος ανύψωσης 5,9 μ. και πλήρη εμβέλεια 3,3 μέτρων.

Ανώτερη άνεση και απόδοση

Το αγροτικού χαρακτήρα μοντέλο προσφέρει ανώτερη άνεση, με ευρύχωρη καμπίνα που προσφέρει εύκολη πρόσβαση χωρίς σκαλοπάτια μέσω της μεγάλης πόρτας εισόδου με εργονομικές χειρολαβές. Στο εσωτερικό της καμπίνας υπάρχει στάνταρ ανακλινόμενη κολόνα τιμονιού και προαιρετικά τηλεσκοπική, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί για την ευκολία του χειριστή.

Καινοτόμα χειριστήρια και λειτουργίες

Οι χρήστες του TL25.60 AGRI έχουν στα χέρια τους κορυφαία τεχνογνωσία του κλάδου, βελτιώνοντας την εργασία τους με την καινοτόμο έξυπνη τεχνολογία που βρίσκεται σε όλο το μηχάνημα. Αυτό περιλαμβάνει μοναδικά χαρακτηριστικά της Bobcat, όπως η μέγιστη γωνία ανύψωσης και οι λειτουργίες επιστροφής στο έδαφος, η ανάρτηση βραχίονα, η πλεύση τουμ βραχίονα και το σύστημα αυτόματου μετατροπέα ανεμιστήρα στο μηχάνημα.



Όλα αυτά συνδυάζονται με την υψηλή παραγωγικότητα που παρέχει η εντυπωσιακή ικανότητα φόρτωσης και οι γρήγοροι χρόνοι κύκλου, χάρη στη λειτουργία διαμοιρασμού ροής που είναι στάνταρ στο TL25.60 AGRI. Η ομαλή υδροστατική μετάδοση και η κατανομή της ροής εξασφαλίζουν ακριβή έλεγχο σε οποιοδήποτε ύψος.

Ένα από τα πιο γρήγορα σε χρόνους κύκλου στην αγορά

Χρησιμοποιώντας την ίδια κύρια βαλβίδα με τα μεγαλύτερα μοντέλα της σειράς Bobcat, το TL25.60 AGRI έχει τους καλύτερους χρόνους κύκλου στην αγορά, τονίζει η κατασκευάστρια. Η υψηλή δύναμη ώθησης και διάσπασης του TL25.60 AGRI παρέχει στους χειριστές όλη τη δύναμη που χρειάζονται με αξιόπιστη ροπή και υδραυλικά, αμφότερα υποστηρίζονται μάλιστα από τη στιβαρή κατασκευή του μηχανήματος.

Απλές απαιτήσεις συντήρησης

Η υψηλή απόδοση του TL25.60 AGRI συνδυάζεται με τον μέγιστο χρόνο λειτουργίας που προκύπτει από τις απλές απαιτήσεις συντήρησης, συμπεριλαμβανομένης της άμεσης πρόσβασης σε όλα τα σημαντικά εξαρτήματα γύρω από τον κινητήρα. Επιπλέον, το μεγάλο καπό και ο σχεδιασμός του καλύμματος συντήρησης επιτρέπουν στους χειριστές να εκτελούν εύκολα οι ίδιοι τις τακτικές εργασίες συντήρησης.



Η στιβαρή κατασκευή και η υψηλή προστασία των εξαρτημάτων του μηχανήματος που παρέχεται από το συγκολλημένο πλαίσιο είναι μέρος των υψηλών προτύπων ποιότητας και ανθεκτικότητας που συναντάμε σε όλα τα μηχανήματα Bobcat, συμπεριλαμβανομένου του TL25.60 AGRI. Τα προστατευμένα κρίσιμα εξαρτήματα σημαίνουν ότι το μηχάνημα μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία