BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μια πολυτελέστερη έκδοση για τη σειρά τρακτέρ Χ5 ετοίμασε η McCormick

Το ιταλικό γκρουπ λανσάρει την έκδοση P3-Drive για την υπάρχουσα αλλά και νέα σειρά τρακτέρ X5. Στα πολυτελή χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται το υποβραχιόνιο και ένα νέο κιβώτιο ταχυτήτων.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-06-08__6_24_25_μμ_2

1071
0

Η σειρά των συμπαγών τρακτέρ της σειράς Χ5 ανανεώνεται με μια ειδική έκδοση, η οποία φέρει βέβαια τον κινητήρα 3,6 λίτρων FPT, ενώ τα τέσσερα μοντέλα 85 έως 114 ίππων διατηρούνται. Σε αυτή τη βάση, η εταιρεία παρουσιάζει μια πολυτελέστερη έκδοση P3-Drive, που ενσωματώνει ένα κιβώτιο 3 powershift και τεσσάρψν ρομποτικών ταχυτήτων.

Ο συνδυασμός του τριών σχέσεων powershift και των ρομποτικών ταχυτήτων φέρνει σε ευχάριστη θέση το χειριστή, ο οποίος μπορεί να περνάει από 12 ταχύτητες ανά ομάδα χωρίς συμπλέκτη. Έτσι, ο συνολικός αριθμός επιλογών ανέρχεται σε 36 εμπρός και 12 πίσω. Το σύγχρονο αυτό κιβώτιο συνοδεύεται από μια λειτουργία στάθμευσης Stop&Action, όπου το κιβώτιο αποσυνδέεται αυτόματα κατά το φρενάρισμα.



Μέσα στην καμπίνα τα πράγματα διαφέρουν ως προς την πλευρική κονσόλα, εκεί όπου συναντά κανείς το SmartPilot. Από εκεί ελέγχεται το κιβώτιο και το poweshuttle, ενώ αποκτάται και πρόσβαση στη λειτουργία μνήμης στροφών. Αξίζει να σημειώσουμε πως την ίδια σύγχρονη διάταξη η κατασκευάστρια είχε ενσωματώσει και στην ελαφρώς μεγαλύτερη σειρά τρακτέρ X6.

Αναφορικά με τις εκδόσεις, το X5 P3-Drive διατίθεται ως X5.100, X5.110 και X5.120 με μέγιστη ισχύ 95, 102 και 114 ίππων αντίστοιχα. Η ανανεωμένη έκδοση διατίθεται με μπροστινό άξονα με ανάρτηση (προαιρετικά) και στο χρώμα Red Power με κόκκινο μεταλλικό χρώμα και μαύρες ζάντες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία