BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα γραμμή παραγωγής εξαρτημάτων εγκαινιάζει η Väderstad

Η εταιρεία Väderstad, ειδικός στην κατεργασία και τη σπορά, επεκτείνει τις εγκαταστάσεις του τμήματος εξαρτημάτων της Väderstad.

12-4

Βασίλης Σοφός

159
0

Στο Överum της Σουηδίας, η Väderstad επεκτείνει τις εγκαταστάσεις της, λόγω της συνεχιζόμενης αυξημένης ζήτησης για γνήσια ανταλλακτικά, εκεί μια τρίτη γραμμή παραγωγής δίσκων θα βρεθεί στο επίκεντρο. Το τμήμα Väderstad Components αποτελεί μέρος του παγκόσμιου ομίλου Väderstad, παράγοντας εξαρτήματα όπως μύτες, δίσκους και κυλίνδρους, καθώς και αξεσουάρ για όλα τα προϊόντα.



Για την επίτευξη της υψηλότερης δυνατής ποιότητας στις εγκαταστάσεις γνήσιων ανταλλακτικών της Väderstad στο Överum, στεγάζεται ένα εργαστήριο τεχνολογίας υλικών, με επικεφαλής τον μεταλλουργό και επιστήμονα υλικών Anders Petersson.

Το τμήμα Γνήσιων Ανταλλακτικών έχει αποκτήσει αυξημένη φήμη μεταξύ των αγροτών σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό με τα μηχανήματά της Väderstad και παρέχοντας απόδοση και ανθεκτικότητα. Αυτό έχει οδηγήσει σε αυξημένη ζήτηση γνήσιων ανταλλακτικών, μια εξέλιξη που η Väderstad αναμένει να συνεχιστεί στο άμεσο μέλλον.



«Οι εκτιμήσεις μας για την επόμενη πενταετία δείχνουν μια μέση ανάπτυξη 8% ετησίως για την επιχείρησή μας. Για να το αντιμετωπίσουμε αυτό και να συνεχίσουμε να παραδίδουμε υψηλής ποιότητας αναλώσιμα ανταλλακτικά στους αγρότες σε όλο τον κόσμο, επεκτείνουμε τώρα το εργοστάσιό μας στο Överum με μια τρίτη γραμμή παραγωγής δίσκων», λέει ο Dan Somlin, Διευθύνων Σύμβουλος της Väderstad Components.



Η νέα γραμμή δίσκων θα παρέχει επίσης πρόσθετη χωρητικότητα για μελλοντικά γνήσια ανταλλακτικά. Να σημειωθεί μάλιστα ότι τα τελευταία δύο χρόνια η Väderstad έχει πραγματοποιήσει ορισμένες σημαντικές επενδύσεις για την επέκταση του χαρτοφυλακίου προϊόντων της, οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο και στο τμήμα εξαρτημάτων.



«Τα τελευταία δύο χρόνια πραγματοποιήσαμε ορισμένες σημαντικές επενδύσεις, προϊόντα από τα οποία περιμένουμε πολλά τα επόμενα χρόνια. Πέρυσι αποκτήσαμε τους καλλιεργητές μεταξύ των σειρών από τη δανέζικη εταιρεία Thyregod. Από το καλοκαίρι του 2024, οι νέοι καλλιεργητές θα ενσωματωθούν πλήρως στο εμπορικό σήμα της Väderstad, πράγμα που σημαίνει επίσης ότι θα παράγουμε εξαρτήματα και ανταλλακτικά για τα μηχανήματα αυτά», λέει ο Henrik Gilstring, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Väderstad. Συνολικά, με αυτή τη νέα γραμμή παραγωγής δίσκων, η Väderstad Components θα στεγάσει οκτώ γραμμές παραγωγής στις εγκαταστάσεις της στο Överum. Η νέα γραμμή παραγωγής δίσκων θα είναι έτοιμη για χρήση το 2025.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία