BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέο κύκλο σπουδών Αgrotech Academy διεξάγει η Agrotech Μποζατζίδης-Μητσιολίδης

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 11 Σεπτεμβρίου.

KST09600

Βασίλης Σοφός

442
0

[Δελτίο Τύπου]

Η Agrotech Academy ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους νέους σπουδαστές της στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Σίνδο Θεσσαλονίκης με τα μαθήματα να ξεκινούν στις 11 Σεπτεμβρίου. Η Agrotech Academy σε συνεργασία με την John Deere, τον παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο τεχνογνωσίας και καινοτόμων πρακτικών στη γεωργία.



Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις πρωτοποριακές τεχνολογίες των μηχανημάτων που, μαζί με τις υπηρεσίες γεωργίας ακριβείας, συνθέτουν το μέλλον της γεωργίας. Η θεωρητική και πρακτική κατάρτιση θα γίνει από πιστοποιημένους εκπαιδευτές της John Deere στα υπερσύγχρονα γεωργικά μοντέλα της κορυφαίας κατασκευάστριας εταιρείας παγκοσμίως. Όσοι παρακολουθήσουν το πρόγραμμα της Agrotech Academy μπορούν να αναπτυχθούν και να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά, αναβαθμίζοντας τις γνώσεις τους.



Όχι μόνο μπορούν να χτίσουν την καριέρα που θέλουν αλλά και να εξελιχθούν χωρίς όρια στην ίδια την Agrotech. Αξίζει να σημειωθεί ότι μια θέση εργασίας στην εταιρεία περίμενε έως τώρα κάθε απόφοιτο της Agrotech academy, όλοι δηλαδή οι συμμετέχοντες του προηγούμενου κύκλου βρήκαν εργασία στην Agrotech μετά το πέρας των σπουδών τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία