BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το σύστημα Trimble Agriculture Cloud «οικουμενικά» συνεργάσιμο με συστήματα τρίτων κατασκευαστών

Η ενημέρωση επιτρέπει ευρύτερη συμβατότητα μεταξύ της τεχνολογίας της Trimble και του γεωργικού λογισμικού τρίτων κατασκευαστών, δίνοντας, όπως είναι προφανές, οφέλη ευελιξίας στον παραγωγό.

Trimble-and-HORSCH-scaled

Βασίλης Σοφός

144
0

Η Trimble ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Trimble Agriculture Cloud API για να επιτρέψει την ευρεία συμβατότητα τόσο με τα άλλα Trimble συστήματ; όσο και με γεωργικές εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών. Το Trimble Agriculture Cloud έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους αγρότες να εκτελούν βιώσιμα τις ροές εργασίας με μεγαλύτερη ακρίβεια, μεγαλύτερη αποδοτικότητα και λιγότερα λάθη, ενώ παράλληλα συγκεντρώνει τα δεδομένα που απαιτούνται για τη συμμόρφωση και τις κανονιστικές απαιτήσεις.

Η διαθεσιμότητα του API θα βοηθήσει επίσης στη σύζευξη των συσκευών στο χωράφι και των επιχειρησιακών ροών εργασίας για απρόσκοπτη σύνδεση σε μικτούς στόλους. Το API είναι συμβατό με λειτουργίες όπως η ρύθμιση του αγροκτήματος, τα αρχεία εργασιών και οι συστάσεις, τα υλικά, η ρύθμιση οχημάτων, οι εντολές εργασίας, η συγκομιδή και οι ζώνες καλλιέργειας.



«Στην Trimble, το όραμά μας είναι να βοηθήσουμε τους αγρότες να εργάζονται πιο αποτελεσματικά μέσω γεωργικών πρακτικών που βασίζονται σε δεδομένα και μέσω εργαλείων υποστήριξης αποφάσεων», λέει ο Dave Britton, αντιπρόεδρος διαχείρισης προϊόντων της Trimble Agriculture. «Η παροχή δυνατότητας στους αγρότες να ολοκληρώνουν ροές εργασίας που περιλαμβάνουν λύσεις από πολλούς παρόχους τεχνολογίας είναι κρίσιμη, ειδικά σε περιπτώσεις όπου οι εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών απευθύνονται σε μοναδικές περιφερειακές γεωργικές πρακτικές. Έχοντας αυτό κατά νου, δημιουργήσαμε το Trimble Agriculture Cloud και ένα διευρυμένο, ευέλικτο API για να δημιουργήσουμε ένα μέρος όπου όλοι θα μπορούν εύκολα να συνδέονται και να μοιράζονται δεδομένα, ανεξάρτητα από το εμπορικό σήμα».

Με αυτή την ενημέρωση, οι ροές εργασίας API θα είναι διαθέσιμες σε τρίτους κατασκευαστές τεχνολογίας μηχανημάτων για την αντιμετώπιση εφαρμογών στο αγρόκτημα όπως: - Αποστολή συνταγών από και προς εφαρμογές τρίτων σε οθόνες της Trimble. - Πρόσβαση σε δεδομένα των οθονών Trimble ως προς την εφαρμογή σε εφαρμογές τρίτων για ανάλυση της παραγωγικότητας και κανονιστική συμμόρφωση. - Ευθυγράμμιση πόρων του αγρού, όπως όρια, γραμμές καθοδήγησης και ορόσημα μεταξύ συνδεδεμένων εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών και οθονών Trimble για εκτέλεση στο πεδίο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία