BACK TO
TOP
Τεχνολογία

JCB 530-60 Agri Super, το «μαζεμένο» Loadall για στενούς κτηνοτροφικούς χώρους

Συνδυάζοντας υψηλά επίπεδα ισχύος και έλξης με συμπαγείς διαστάσεις, το JCB 530-60 Agri Super είναι ένα νέο μοντέλο στον δημοφιλή τομέα του ύψους ανύψωσης 6,0 μ.

A_THL_530-60_AGRI_SUPER_STAGE_V_10_2

Βασίλης Σοφός

191
0

Μικρό αλλά με ανυψωτική ικανότητα είναι 3,0 τόνων έρχεται στην αγορά το JCB 530-60 Agri Super. Εχει ιδανικές διαστάσεις για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων που χρειάζονται ένα ευέλικτο μηχάνημα για καθημερινές εργασίες μέσα και γύρω από τα κτίρια και το συνολικό ύψος και πλάτος -στην επιλογή με ελαστικά 20 ιντσών- είναι στα 2,0 μέτρα.



Η επιλογή ελαστικών 24 ιντσών αυξάνει βέβαια την απόσταση από το έδαφος και την πρόσφυση, όταν εργάζεστε σε εξωτερικούς χώρους σε λασπωμένες και ανώμαλες επιφάνειες. Η μέγιστη ισχύς του κινητήρα των 4.8 λίτρων (Stage V) DieselMAX είναι 130 ίπποι. Το μοτέρ συνεργάζεται με νέο υδροστατικό κιβώτιο δύο ταχυτήτων που προσφέρει 25% αύξηση της δυναμικής ελκτικής δύναμης σε σχέση με τον προκάτοχό του (527-58 Agri Plus).

Ο έλεγχος VariSpeed παρέχει ξεχωριστή ρύθμιση των στροφών του κινητήρα και της ταχύτητας του εδάφους όταν χρησιμοποιούνται εξαρτήματα με υδραυλική κίνηση, όπως ο τροφοδότης κάδου ή το σάρωθρο. Επίσης, το πακέτο Smart Hydraulics διαθέτει αναγεννητική υδραυλική δύβαμη για γρήγορο αλλά ελεγχόμενο κατέβασμα της μπούμας, ανάρτηση μπούμας Smooth Ride System, απόσβεση υδραυλικών κυλίνδρων στο άκρο της μπούμας και κούνημα του κάδου με ελάχιστη είσοδο ελέγχου.



Το 530 έχει επίσης βελτιωμένη ορατότητα, ενώ μια σειρά από προαιρετικά χαρακτηριστικά έχουν τώρα ενταχθεί στον βασικό εξοπλισμό, στοιχείο που φέρνει το συγκεκριμένο μοντέλο σε πλεονεκτική θέση, μειώνοντας το χάσμα με τα μεγαλύτερα μοντέλα της οικογένειας Loadall.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • JCB
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία