BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ελαστικά νέας γενιάς φέρνει στο προσκήνιο της AGRITECHNICA η BKT

Αξιοπιστία, τεχνολογία αιχμής και υψηλή απόδοση στο όνομα της βιωσιμότητας και της καινοτομίας.

1699784837659__002_

164
0

Ανόβερο, Γερμανία, 13 Νοεμβρίου 2023 – Αξιοπιστία, τεχνολογία αιχμής και υψηλή απόδοση στο όνομα της βιωσιμότητας και της καινοτομίας. Αυτές είναι οι λέξεις κλειδιά με τις οποίες η BKT, η πολυεθνική εταιρεία που ηγείται στην αγορά ελαστικών εκτός δρόμου, σηκώνει την αυλαία στην Agritechnica 2023 που άρχισε χθες στο Αννόβερο της Γερμανίας, με περισσότερους από 400 χιλιάδες επισκέπτες που αναμένονται από όλο τον κόσμο.

Με την ευκαιρία αυτής της εκδήλωσης διεθνούς κύρους, η BKT κάνει την επίσημη παρουσίαση των ελαστικών νέας γενιάς διατηρώντας του ρυθμό ανάπτυξης που έχει πετύχει μέσα από μια σειρά καινοτομιών που εμπλουτίζουν περαιτέρω τη γκάμα προϊόντων της εταιρείας, η οποία είναι ήδη μια από τις μεγαλύτερες στη σημερινή αγορά.

Ανάμεσά σε αυτά - στο Περίπτερο Α36 στην Αίθουσα 7 – FORESTLAND, ξεχωρίζει το πιο πρόσφατο και πιο καινοτόμο συμβατικό ελαστικό της BKT για τον γεωργοδασοκομικό κλάδο. Σχεδιασμένο για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές, με σκελετό από πολυεστέρα και ειδικό μείγμα πέλματος που το καθιστούν ιδιαίτερο ανθεκτικό στα κοψίματα και στον τεμαχισμό και με στιβαρά πλαϊνά τοιχώματα που διασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια κύκλου ζωής του προϊόντος. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι η εξαιρετική πρόσφυση σε μαλακό έδαφος, το καλό κράτημα σε κάθε έδαφος χάρη στα άκαμπτα και ενισχυμένα τακούνια, το υψηλό επίπεδο σταθερότητας και οι κορυφαίες ιδιότητες αυτοκαθαρισμού. Το νέο FORESTMAX, ένα ελαστικό radial για ελκυστήρες σε εφαρμογές δασοκομίας και για ορισμένες γεωργικές εργασίες, προσθέτει επίσης στις καινοτομίες της BKT. Το ελαστικό ξεχωρίζει για τη στιβαρότητα που παρέχεται από το μείγμα του πέλματός του, την αντοχή στα κοψίματα και στον τεμαχισμό και τον σκελετό με χαλύβδινους ιμάντες που μειώνει αξιοσημείωτα τον κίνδυνο τρυπημάτων. Εξασφαλίζει επίσης εξαιρετική πρόσφυση και σταθερότητα, ακόμα και σε τραχύ και ανώμαλο έδαφος. Το FORESTMAX προσφέρει καλές ιδιότητες αυτοκαθαρισμού και μεγάλη διάρκεια ζωής του ελαστικού. Στην Agritechnica, η BKT παρουσιάζει επίσης το POWERTRAILER SR 331, ένα ελαστικό radial εξ ολοκλήρου από χάλυβα για εφαρμογές στο χωράφι και στον δρόμο. Προσφέρει κορυφαία επίπλευση στα χωράφια και εξαιρετική πρόσφυση στον δρόμο. Η κατασκευή εξ ολοκλήρου από χάλυβα εξασφαλίζει υψηλή φέρουσα ικανότητα, εξαιρετική σταθερότητα σκελετού και αυξημένη ανθεκτικότητα. Το σχέδιο πολλαπλών μπλοκ του πέλματος εξασφαλίζει μειωμένη αντίσταση κύλισης, ομοιόμορφη πίεση επαφής και βελτιωμένη κίνηση στον δρόμο - χαρακτηριστικά που καθιστούν το ελαστικό συνώνυμο της χαμηλότερης κατανάλωσης καυσίμου και της μεγαλύτερης άνεσης στον δρόμο. Τέλος, για να συμπληρωθούν οι καινοτομίες, υπάρχει η ολοκαίνουργια διάσταση 34'' x 6'' x 44 της AGRIFORCE BK T71, της ερπύστριας από καουτσούκ για τη γεωργία. 

Ειδικός χώρος έχει επίσης δεσμευτεί για τα προϊόντα-ναυαρχίδες της BKT, αρχίζοντας από το AGRIMAXFACTOR, το πρόσφατο ελαστικό της σειράς 70 για ελκυστήρες, που συνδυάζει την τεχνολογία και την αισθητική σχεδίαση, με αποτέλεσμα την ανώτερη οδηγική συμπεριφορά. Στη γκάμα E-Ready, αυτό το ελαστικό συμβολίζει τη δέσμευση της εταιρείας στην ηλεκτροκίνηση. Εκτίθενται επίσης τα δύο ελαστικά radial RIDEMAX FL 615 και FL 695, με το πρώτο να έχει σχεδιαστεί για ελεύθερα κινούμενους τροχούς γεωργικών τρέιλερ, βυτίων και διασκορπιστών, ενώ το δεύτερο να ταιριάζει σε τρέιλερ που χρησιμοποιούνται σε κατασκευαστικές δραστηριότητες και σε γεωργικές μεταφορές. Και τα δύο έχουν εξαιρετικές δυνατότητες αυτοκαθαρισμού.

Όχι μόνο ελαστικά. Σε αρμονία με το έντονο αθλητικό πνεύμα και τον αλληλεπιδραστικό χαρακτήρα που διακρίνουν τα περίπτερα της BKT – που είναι ξακουστά ως πόλος ψυχαγωγίας - οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να λάβουν μέρος σε καθηλωτικές ψηφιακές εμπειρίες, freestyle ποδοσφαιρικές επιδείξεις, δραστηριότητες δικτύωσης και πολλά άλλα. Ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων και gadget για κάθε ηλικία που δεν πρέπει να χάσετε, όπως η πολυαναμενόμενη και καθιερωμένη διανομή περισσότερων από 30 χιλιάδων μπαλών ποδοσφαίρου με το εμπορικό σήμα της BKT και το BKT Challenge, που θα δώσει στους καλύτερους παίκτες την ευκαιρία να κερδίσουν δύο εισιτήρια για το Final Four του 2024 της Basketball Euroleague στο Βερολίνο.

«Για εμάς, η Agritechnica αποτελεί μια σημαντική στιγμή κοινής εμπειρίας και αλληλεπίδρασης με την παγκόσμια γεωργική κοινότητα, την κινητήρια δύναμη της BKT. Και δεν είναι μόνο αυτό: αυτή η εμπορική έκθεση είναι η βιτρίνα που μας επιτρέπει να αποδείξουμε την πρόθεσή μας να κοιτάξουμε προς στο μέλλον, αξιοποιώντας καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα. Αυτά τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες όσων περιλαμβάνονται, σε πλήρη συμμόρφωση με το σύνθημα «Growing Together» της BKT. Μια αποστολή που περιλαμβάνει επίσης την υιοθέτηση πιο βιώσιμων πρακτικών που είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς επιδιώκουμε τον στόχο της ενεργού συμμετοχής στην προστασία του πλανήτη» - σχολιάζει η Lucia Salmaso, Διευθύνουσα Σύμβουλος της BKT Europe. «Όλα αυτά χωρίς ποτέ να χάνουμε την επιθυμία να διασκεδάζουμε και να ψυχαγωγούμε τους επισκέπτες που περιμένουμε να υποδεχτούμε στο περίπτερό μας, προκειμένου να απολαύσουν έναν συνδυασμό ψυχαγωγίας και ενέργειας».

Η BKT σας περιμένει στην Agritechnica, στο Ανόβερο, στο περίπτερο A36 Αίθουσα 7.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία