BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Topcon: Εξελιγμένα συστήματα ευφυούς γεωργίας για κάθε τύπο καλλιέργειας

Η Topcon για το 2024 επεκτείνει την τεχνολογία γεωργίας ακριβείας για κάθε μέγεθος ή τύπο γεωργικής εκμετάλλευσης, παρουσιάζοντας τις λύσεις της για το 2024 στην απερχόμενη Agritechnica 2023.

topcon-per-il-2024-tutte-le-novita_3

Βασίλης Σοφός

407
0

Η εταιρεία Topcon παρουσίασε τις τελευταίες καινοτομίες της στην Agritechnica 2023, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της να επεκτείνει την τεχνολογία ακριβείας για ένα αυξανόμενο φάσμα τμημάτων της αγοράς και εφαρμογών.

«Βλέπουμε πολλές ευκαιρίες για να βοηθήσουμε περισσότερους αγρότες να αυξήσουν την κερδοφορία τους. Το χαρτοφυλάκιό μας συνεχίζει να αυξάνεται και είμαστε αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη τεχνολογιών που λειτουργούν σε περιβάλλοντα μεικτού στόλου. Εστιάζουμε σθεναρά στο να είμαστε ο συνεργάτης επιλογής για τους αγρότες και να παρέχουμε τεχνολογίες που λειτουργούν με ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων και εμπορικών σημάτων», δήλωσε η εταιρεία. Και αυτό που τονίζει η εταιρεία δίνει στον αγρότη την ευελιξία να επιλέξει τον δικό του εξοπλισμό, έχοντας παράλληλα πρόσβαση στην πιο πρόσφατη τεχνολογία ακριβείας.

Λύσεις για κάθε στάδιο του καλλιεργητικού κύκλου

Η Topcon διαθέτει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο για ολόκληρο τον αγρονομικό κύκλο και συνεργάζεται με αγρότες, διανομείς και ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστών αρχικού εξοπλισμού (ΚΑΕ), ενισχύοντας τη δέσμευσή της να θέσει τη γεωργία ακριβείας στα χέρια περισσότερων αγροτών σε όλο τον κόσμο.



Για το λόγο αυτό, στην Agritechnica παρουσίασε τα πιο πρόσφατα συστήματα αυτοματοποιημένης καθοδήγησης και ελέγχου μηχανημάτων, σχεδιασμένα για εξοπλισμό όλων των μεγεθών, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς δεκτών GNSS επόμενης γενιάς και ελεγκτών ISObus, όλα πλήρως συνδεδεμένα με την πλατφόρμα γεωργίας Topcon (TAP), καθώς και μια διευρυμένη προσφορά υπηρεσιών διόρθωσης Topnet Live.

Η εκδήλωση έδωσε την ευκαιρία διαλόγου για τις τεχνολογικές εξελίξεις με τους ηγέτες του κλάδου που αναζητούν λύσεις για τις ανάγκες διατροφής ενός αυξανόμενου πληθυσμού μέσω της παγκόσμιας παραγωγής καλλιεργειών, κάτι στο οποίο η Topcon ως εταιρεία έχει αφιερωθεί εδώ και καιρό.

Το νέο ερευνητικό κέντρο της Topcon

Στην Agritechnica, η Topcon ανακοίνωσε και το άνοιγμα ενός νέου κέντρου έρευνας και επικύρωσης 25 εκταρίων στην έδρα της Topcon Positioning Systems στο Livermore της Καλιφόρνια. Η τοποθεσία είναι πλέον ένα από τα τρία κέντρα παγκοσμίως, μαζί με τα υπάρχοντα στην Concordia της Ιταλίας και την Αδελαΐδα της Αυστραλίας.



«Ανά πάσα στιγμή, οι δοκιμές και η έρευνα διεξάγονται στην Topcon, κάπου στον κόσμο», διατυπώθηκε. Αυτές οι τοποθεσίες, οι οποίες συνολικά αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό αριθμό εκταρίων, υποστηρίζουν την ανάπτυξη, την παραγωγή και την επικύρωση των τεχνολογιών μέτρησης της εταιρείας για να καταστεί δυνατή η βιώσιμη γεωργία και οι υποδομές.

omnitrattore

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία