BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με καινοτόμα γεωργικά προϊόντα και σύγχρονες τεχνολογίες η Tractor GPS κέρδισε εντυπώσεις στην 30η Agrotica

Μία άκρως επιτυχημένη συμμετοχή στην 30η Διεθνή Έκθεση Agrotica ολοκλήρωσε η TractorGPS, 01-04 Φεβρουαρίου 2024, ανανεώνοντας το ραντεβού της με τον αγροτικό κόσμο και παρουσιάζοντας καινοτόμα γεωργικά προϊόντα και σύγχρονες τεχνολογίες που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα των αγροτικών επιχειρήσεων.

1__3__5

183
0

Πάντα δίπλα στον Έλληνα παραγωγό και έχοντας ηγετικό ρόλο στον κλάδο της Γεωργίας Ακριβείας, η Tractor GPS έδωσε δυναμικά τον παλμό της, προσελκύοντας πλήθος ενδιαφερομένων στο περίπτερο της, Περίπτερο 9 / Stand 8, έχοντας την ευκαιρία να δει από κοντά πιστούς συνεργάτες που την στηρίζουν τόσα χρόνια και βάζοντας τα θεμέλια για την ανάπτυξη νέων αμοιβαία εποικοδομητικών σχέσεων συνεργασίας. 

Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο 90 τ.μ., προσεκτικά επιμελημένο μέχρι και την τελευταία πιθαμή, η Tractor GPS παρουσίασε μια πλειάδα σύγχρονων καινοτόμων λύσεων Ευφυούς Γεωργίας για κάθε στάδιο της αγροτικής παραγωγής, δημιουργώντας ένα ευχάριστο συναίσθημα φιλοξενίας στους πολυάριθμους επισκέπτες της. 

Παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών που ακολουθούν τις τρέχουσες τάσεις στην ψηφιακή γεωργία και αγροτεχνολογία που εκσυγχρονίζουν τη γεωργία, οι επισκέπτες του περιπτέρου της Tractor GPS είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να ενημερωθούν αναλυτικά από το εξειδικευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό της εταιρίας για όλα τα νέα συστήματα έξυπνης γεωργίας, από  αξιόπιστα GPS και συστήματα αυτόματης πλοήγησης έως συστήματα έξυπνου ψεκασμού και λίπανσης, συστήματα αλωνισμού και ισοπέδωσης, αυτόνομα ρομποτικά μηχανήματα και πρωτοποριακά ψεκαστικά drones 

Η προσοχή των επισκεπτών στο περίπτερο της Tractor GPS επικεντρώθηκε σταθερά στις νέες τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας και τις λύσεις αυτοματοποίησης των γεωργικών εφαρμογών, κάνοντας πιο έκδηλη από ποτέ την ανάγκη αυτοματοποίησης στο χωράφι του Έλληνα αγρότη, κάτι που η εταιρία στηρίζει αμείωτα τα 10 και πλέον χρόνια ηγετικής παρουσίας της στο χώρο, προτείνοντας στο κοινό της ευέλικτους και αποτελεσματικούς συνδυασμούς τεχνολογιών απεικόνισης, ρομποτικής και αυτόνομων οχημάτων. 

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσαν καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης, τα gps και τα συστήματα αυτόματης πλοήγησης του κορυφαίου οίκου τεχνολογίας Trimble Ιnc, επίσημος αντιπρόσωπος του οποίου είναι η Tractor GPS, έχοντας κεντρική παρουσία στο περίπτερο και προσελκύοντας μεγάλο πλήθος ενδιαφερομένων, ενώ οριστικοποιήθηκαν σχετικές εμπορικές συμφωνίες.   

Το αμείωτο ενδιαφέρον των επισκεπτών προσέλκυσαν και τα επαναστατικά αγροτικά Drone της XAG, παγκόσμιου ηγέτη στην κατασκευή ψεκαστικών drone και της οποίας επίσημος αντιπρόσωπος είναι η Tractor GPS, συγκεντρώνοντας πλήθος ερωτήσεων τόσο για την χρήση και τις εφαρμογές ψεκασμού, λίπανσης και σποράς, όσο και για τα τεράστια οφέλη τους, μειώνοντας το κόστος παραγωγής και μεγιστοποιώντας την απόδοση κάθε καλλιέργειας.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε και το πρωτοποριακό Σύστημα Χαρτογράφησης Φυτών PlugnPlayAugmentaοφέλη του οποίου δεν είναι άλλα από την εξοικονόμηση λιπασμάτων και εισροών και την αυξημένη απόδοση της καλλιέργειας. 

Στα πλαίσια της έκθεσης, η Tractor GPS ήταν χορηγός σε workshop της εφημερίδας Agrenda, με θέμα: «Αγροτική τεχνολογία στην ψηφιακή εποχή και προγράμματα χρηματοδότησης». 

Ο CEO της Tractor GPS, κ. Αριστόδημος Ζαμίδης, συμμετείχε μάλιστα σε πάνελ εξαιρετικών ομιλητών, όπου έχοντας πολυετή γνώση σε λύσεις έξυπνης γεωργίας, μετέφερε τις ευκαιρίες που διαθέτει η σύγχρονη Τεχνολογία στον αγρότη σήμερα και έκανε λόγο για την επανάσταση που φέρνουν στο χωράφι σήμερα οι σύγχρονες λύσεις αγροτεχνολογίας και γεωργίας ακριβείας. 

Η παρουσία της Tractor GPS στην 30η Agrotica 2024, την μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση στον τοµέα των γεωργικών µηχανηµάτων, εξοπλισμού και εφοδίων στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και µία από τις πέντε σηµαντικότερες εκθεσιακές διοργανώσεις του πρωτογενούς τοµέα στην Ευρώπη, ήταν πράγματι μια άκρως επιτυχημένη παρουσία. 

Μια άρτια εκθεσιακή συμμετοχή και ολοκληρωμένη εταιρική παρουσία, με κεντρικούς άξονες επιτυχίας, όχι μόνο την μεγάλη προσέλευση κόσμου και το αμείωτο ενδιαφέρον των επισκεπτών στις νέες τεχνολογίες και τις λύσεις αυτοματοποίησης της γεωργίας και την ρομποτική, αλλά και την πραγματοποίηση σημαντικών συνεργασιών και νέων εμπορικών deals που ενισχύουν την εμπιστοσύνη του αγροτικού κόσμου στο brand της εταιρίας και την καθιστούν για άλλη μια φορά ηγέτιδα δύναμη στο χώρο της Ευφυούς Γεωργίας.  

Ο CEO της Tractor GPS, κ. Αριστόδημος Ζαμίδης υπογραμμίζει: «Η αυτοματοποιημένη γεωργία είναι πια μεγάλη ανάγκη και ζητούμενο κάθε αγροτικής επιχείρησης. Η στροφή του αγροτικού κόσμου σε νέες τεχνολογίες αυτοματοποίησης και ρομποτικής ήταν έκδηλη στο περίπτερό μας και εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον παραγωγό και καλλιεργητή που θέλει να δει την επιχείρηση του να μεγαλώνει και να αναπτύσσεται. Οι πολυάριθμοι επισκέπτες στο περίπτερό μας και το αμείωτο ενδιαφέρον τους στις νέες τεχνολογίες ευφυούς γεωργίας, σε συνδυασμό με τα μεγαλύτερα και μικρότερα deals που ολοκληρώθηκαν κατά την διάρκεια της Agrotica φέτος είναι απόδειξη της άκρως επιτυχημένης συμμετοχής της εταιρίας μας στην έκθεση. Παραμένουμε πάντα δίπλα στον Έλληνα αγρότη και παραγωγό!».  

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επισκέπτες στο περίπτερό μας, τους φίλους που συνεχίζουν να μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, τους αξιότιμους συνεργάτες μας που μας υποστήριξαν καθ’ όλη την διάρκεια της έκθεσης και κάθε έναν από τους νέους φίλους και συνεργάτες που είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε στην έκθεση.  

Η Tractor GPS δεσμεύεται και παραμένει πιστή στους στόχους της, συνεχίζοντας να εστιάζει στις τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας και στην ανάπτυξη σύγχρονων και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών ψηφιακής γεωργίας και αγροτεχνολογίας που εκσυγχρονίζουν τη γεωργία. 

Παραμένουμε δίπλα στον Έλληνα αγρότη και παραγωγό.  

Tractor GPS, το χωράφι του αύριο, σήμερα! 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας: 

Tractor GPS | Emailinfo@tractorgps.gr 
Τηλ. +30 2310 287166 | www.tractorgps.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία