BACK TO
TOP
Profi

Ελαστικά Continental για όλα τα εδάφη και τις καλλιεργητικές ανάγκες από την εταιρεία Theodoridis

Τα ελαστικά Continental για τα αγροτικά μηχανήματα διαθέτει στην ελληνική αγορά ως επίσημος διανομέας η εταιρεία Theodoridis Ελαστικά, διαθέτοντας δοκιμασμένες λύσεις και προϊόντα διεθνών προδιαγραφών για όλες τις καλλιεργητικές εργασίες, κάθε συνθήκη και έδαφος.

26_production_site_8b5_

81
0

Από την γκάμα των προϊόντων της εταιρείας Theodoridis, επίσημου διανομέα των ελαστικών Continental, ξεχωρίζουν τα Tractor Master, τα Tractor70, τα Tractor85 και τα CombineMaster.

Tractor Master

Τα Tractor Master είναι ελαστικά μεγάλης αντοχής που προορίζονται για περισσότερες ώρες εργασίας. Η σειρά αυτή διαφέρει σε με- γάλο βαθμό από τα standard ελαστικά, ενσωματώνοντας την τεχνολογία N.flex, τον καινο- τόμο σχεδιασμό των πλαϊνών τοιχωμάτων και της «πατούρας», και την προηγμένη τεχνολογία πέλματος d.fine.

Tractor70

Τα Tractor70, είναι σχεδιασμένα για να προ- σφέρουν μέγιστη ελκτική ικανότητα και ελάχιστη συμπίεση εδάφους, για χωράφια που χρειάζονται στιβαρά ελαστικά που βαδίζουν ελαφρά και μεταχειρίζονται το πολύτιμο έδαφος με προσοχή.

Τα ελαστικά αυτά είναι φαρδύτερα από τα standard ελαστικά και επομένως έχουν μεγαλύτερο αποτύπωμα. Σε συνδυασμό με τις βέλτιστες ιδιότητες αυτό-καθαρισμού και το ειδικά σχεδιασμένο ομαλό, στρογγυλεμένο πέλμα, η σειρά Tractor70 προσφέρει εντυπωσιακά υψηλή ελκτική ικανότητα. Επιπλέον ο ειδικός σχεδιασμός της πατούρας επιτρέπει στα ελαστικά να οδηγούνται με χαμηλότερη πίεση αέρα, με αποτέλεσμα λιγότερη πίεση στο έδαφος.

Tractor85

Τα Tractor85 προσφέρονται ως τα ελαστικά για όλες τις εργασίες, τις εποχές και τα εδάφη. Αρκετά στενά για να ταιριάζουν απόλυτα στο αυλάκι και με αρκετό φάρδος για να ανταποκρίνονται στο ρόλο του ευέλικτου βα- ρέως τύπου ελαστικού. Χάρη στην ειδική N.flex τεχνολογία τα ελαστικά Tractor85 είναι ανθεκτικά και στιβαρά, ενώ ο ειδικός σκελετός τους κάνει τα ελαστικά εξαιρετικά ευέλικτα, ικανά να απορροφούν περισσότερους κραδασμούς και λιγότερο ευαίσθητα στα επίπεδα σημεία, προσφέροντας άνετη οδήγηση στο χωράφι αλλά και στην άσφαλτο.

CombineMaster

Για τις θεριζοαλωνιστικές μηχανές, η εταιρεία Theodoridis Ελαστικά προσφέρει τα CombineMaster, που διαθέτουν σχεδίαση πατούρας τεχνολογίας Hexa για μεγάλα φορτία. Οι φαρδιοί ώμοι, το μεγάλο αποτύπωμα και η βελτιστοποιημένη σταθερότητα των ελαστικών της σειράς CombineMaster, παρέχουν στους χειριστές ανεκτίμητη υποστήριξη. Με κάθε λεπτομέρεια που αναπτύχθηκε για αξιοπιστία και σε συνδυασμό με την τεχνολογία N.flex και d.fine, αυτά τα ελαστικά είναι η ιδανική λύση όταν διακυβεύεται η ασφάλεια και η προστασία του εδάφους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία