BACK TO
TOP
Profi

Ελαστικά Continental για όλα τα εδάφη και τις καλλιεργητικές ανάγκες από την εξειδικευµένη εταιρεία Theodoridis Ελαστικά

Τα ελαστικά Continental για τα αγροτικά µηχανήµατα διαθέτει στην ελληνική αγορά ως επίσηµος διανοµέας η εταιρεία Theodoridis Ελαστικά, διαθέτοντας δοκιµασµένες λύσεις και προϊόντα διεθνών προδιαγραφών για όλες τις καλλιεργητικές εργασίες, κάθε συνθήκη και έδαφος.

11111_3

79
0

Συγκεκριµένα, από την γκάµα των προϊόντων της εταιρείας ξεχωρίζουν τα Tractor Master, τα Tractor70, τα Tractor85 και τα CombineMaster.

 

Tractor Master

Τα Tractor Master είναι ελαστικά µεγάλης αντοχής που προορίζονται για περισσότερες ώρες εργασίας. Η σειρά αυτή διαφέρει σε µεγάλο βαθµό από τα standard ελαστικά, ενσωµατώνοντας την τεχνολογία N.flex, τον καινοτόµο σχεδιασµό των πλαϊνών τοιχωµάτων και της «πατούρας», και την προηγµένη τεχνολογία πέλµατος d.fine.

 

Tractor70

Τα Tractor70, είναι σχεδιασµένα για να προσφέρουν µέγιστη ελκτική ικανότητα και ελάχιστη συµπίεση εδάφους, για χωράφια που χρειάζονται στιβαρά ελαστικά που βαδίζουν ελαφρά και µεταχειρίζονται το πολύτιµο έδαφος µε προσοχή. Τα ελαστικά αυτά είναι φαρδύτερα από τα standard ελαστικά και εποµένως έχουν µεγαλύτερο αποτύπωµα. Σε συνδυασµό µε τις βέλτιστες ιδιότητες αυτό-καθαρισµού και το ειδικά σχεδιασµένο οµαλό, στρογγυλεµένο πέλµα, η σειρά Tractor70 προσφέρει εντυπωσιακά υψηλή ελκτική ικανότητα. Επιπλέον ο ειδικός σχεδιασµός της πατούρας επιτρέπει στα ελαστικά να οδηγούνται µε χαµηλότερη πίεση αέρα, µε αποτέλεσµα λιγότερη πίεση στο έδαφος.

 

Tractor85

Τα Tractor85 προσφέρονται ως τα ελαστικά για όλες τις εργασίες, τις εποχές και τα εδάφη. Αρκετά στενά για να ταιριάζουν απόλυτα στο αυλάκι και µε αρκετό φάρδος για να ανταποκρίνονται στο ρόλο του ευέλικτου βαρέως τύπου ελαστικού.  Χάρη στην ειδική N.flex τεχνολογία τα ελαστικά Tractor85 είναι ανθεκτικά και στιβαρά, ενώ ο ειδικός σκελετός τους κάνει τα ελαστικά εξαιρετικά ευέλικτα, ικανά να απορροφούν περισσότερους κραδασµούς και λιγότερο ευαίσθητα στα επίπεδα σηµεία, προσφέροντας άνετη οδήγηση στο χωράφι αλλά και στην άσφαλτο.

 

CombineMaster

Για τις θεριζοαλωνιστικές µηχανές, η εταιρεία Theodoridis Ελαστικά προσφέρει τα CombineMaster, που διαθέτουν σχεδίαση πατούρας τεχνολογίας Hexa για µεγάλα φορτία. Οι φαρδιοί ώµοι, το µεγάλο αποτύπωµα και η βελτιστοποιηµένη σταθερότητα των ελαστικών  της σειράς CombineMaster, παρέχουν στους χειριστές ανεκτίµητη υποστήριξη. Με κάθε λεπτοµέρεια που αναπτύχθηκε για αξιοπιστία και σε συνδυασµό µε την τεχνολογία N.flex και d.fine, αυτά τα ελαστικά είναι η ιδανική λύση όταν διακυβεύεται η ασφάλεια και η προστασία του εδάφους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία