BACK TO
TOP
Profi

Νέα συνεργασία Agrotech µε την Αυστριακή APV για πνευµατικές µηχανές διανοµής

Η νέα, αποκλειστική συνεργασία της Agrotech µε την κορυφαία Αυστριακή APV φέρνει νέες λύσεις στο οπλοστάσιο του αγρότη. Η τελευταία ιδρύθηκε το 1997 και έχει έδρα και εργοστάσιο στο Dallein στην Κάτω Αυστρία. Προµηθεύει τα πιο µεγάλα brands κατασκευής γεωργικών µηχανηµάτων ως ηγέτης και υπόδειγµα καινοτοµίας.

5_75

371
0

Συγκεκριµένα οι πνευµατικές µηχανές για σπορά, λίπανση και διανοµή φαρµάκου:

• 
Προσαρµόζονται σε κάθε παρελκόµενο κατεργασίας εδάφους. Είναι ευέλικτες και εξοπλισµένες για κάθε είδους χρήση.

• 
Λειτουργούν ταυτόχρονα σαν σπαρτικές και σαν λιπασµατοδιανοµείς.

• 
Με ένα πέρασµα γίνεται ταυτόχρονα κατεργασία, σπορά και λίπανση.

• 
∆ιαθέτουν 4 διαφορετικές επιλογές σε κιβώτιο ελέγχου και 3 επιλογές ανεµιστήρα για να ικανοποιούν κάθε απαίτηση.

• 
Μειώνουν τα συνολικά κόστη της καλλιέργειας.

PS 120-300 M1 D / PS 500 M2 D

Αυτά τα «µικροσκοπικά µοντέλα» είναι επαγγελµατικές σπαρτικές για χρήση σε µικρές και µεγάλες επιχειρήσεις. ∆ιαφέρουν ουσιαστικά µεταξύ τους ως προς το µέγεθος της χοάνης. Λόγω του συµπαγούς σχεδιασµού τους, είναι πιο ελαφριά χωρίς να επιβαρύνουν µε το βάρος τους τον εξοπλισµό καλλιέργειας του εδάφους και τις σπαρτικές. Όσο µεγαλύτερη είναι η χοάνη, τόσο µεγαλύτερη είναι η εξοικονόµηση χρόνου, καθώς δεν χρειάζεται να ξαναγεµίζει τόσο συχνά.

PS 800 M1 D

∆ιαθέτει χοάνη µε τεράστια χωρητικότητα. Όλα τα εξαρτήµατα είναι τέλεια προσαρµοσµένα για εντατική χρήση. Αυτός ο τύπος σπαρτικής µηχανής είναι εξοπλισµένος µε 16 εξόδους, ισχυρό υδραυλικό ανεµιστήρα και χαλύβδινη χοάνη, καθώς και µε πολλά άλλα πρόσθετα. Αυτό επιτρέπει τη χρήση υψηλών δόσεων σπόρου ανά επιφάνεια.

Το υλικό σποράς περνά από τη χοάνη σποράς στον αεραγωγό µέσω του ηλεκτρικά ελεγχόµενου άξονα σποράς. Εδώ το υλικό σποράς µεταφέρεται στις πλάκες διαφράγµατος µέσω πλαστικών σωλήνων µε τη βοήθεια του ανεµιστήρα και κατανέµεται οµοιόµορφα και κοντά στο έδαφος. Έτσι η σπορά γίνεται µε απόλυτη ακρίβεια ακόµα όταν φυσάει δυνατά άνεµος.

PS 300 M1 D TWIN

Το PS 300 M1 D TWIN επιτρέπει τη σπορά δύο εντελώς διαφορετικών τύπων σπόρων µε ένα µόνο µηχάνηµα.

Η χοάνη των 300 λ. χωρίζεται στη µέση µε ένα διαχωριστικό τοίχωµα για να σχηµατίσει δύο θαλάµους των 150 λ. ο καθένας. Το κιβώτιο ελέγχου ελέγχει κάθε πλευρά του άξονα σποράς ξεχωριστά, έτσι η ποσότητα σποράς διατηρείται σταθερή. Το PS διαθέτει έναν διαιρούµενο άξονα σποράς που κινείται από δύο ανεξάρτητα µοτέρ κιβωτίου ταχυτήτων.

Μπορείτε να εξοπλίσετε το ένα µισό του άξονα σποράς µε τροχούς για λεπτούς σπόρους και το άλλο µισό µε τροχούς για χοντρούς σπόρους. Έτσι µπορείτε να σπέρνετε µε ακρίβεια δύο διαφορετικού µεγέθους σπόρους σε διαφορετικές ποσότητες. Οι βαλβίδες αέρα επιτρέπουν να προσαρµόζεται η ένταση του αέρα ανάλογα µε το είδος του σπόρου. Με το κιβώτιο ελέγχου ο χειριστής µπορεί να ελέγχει κάθε µισό του άξονα σποράς ξεχωριστά. Μπορεί έτσι να πραγµατοποιήσει και δοκιµή βαθµονόµησης για το ένα µισό κάθε άξονα σποράς.

Διαβάστε περισσότερα στο profi που κυκλοφορεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία