BACK TO
TOP
Profi

Νέα συνεργασία Agrotech με την Αυστριακή APV για πνευματικές μηχανές διανομής

Η νέα, αποκλειστική συνεργασία της Agrotech με την κορυφαία Αυστριακή APV φέρνει νέες λύσεις στο οπλοστάσιο του αγρότη.

csm_Galerie2_PS_120_aae123f922

227
0

Η APV ιδρύθηκε το 1997 και έχει έδρα και εργοστάσιο στο Dallein στην Κάτω Αυστρία. Προμηθεύει τα πιο μεγάλα brands κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων ως ηγέτης και υπόδειγμα καινοτομίας. Συγκεκριμένα οι πνευματικές μηχανές για σπορά, λίπανση και διανομή φαρμάκου:

-Προσαρμόζονται σε κάθε παρελκόμενο κατεργασίας εδάφους. Είναι ευέλικτες και εξοπλισμένες για κάθε είδους χρήση


-Λειτουργούν ταυτόχρονα σαν σπαρτικές και σαν λιπασματοδιανομείς 


-Με ένα πέρασμα γίνεται ταυτόχρονα κατεργασία, σπορά και λίπανση


-Διαθέτουν 4 διαφορετικές επιλογές σε κιβώτιο ελέγχου και 3 επιλογές ανεμιστήρα για να ικανοποιούν κάθε απαίτηση 


-Μειώνουν τα συνολικά κόστη της καλλιέργειας. 


PS 120-300 M1 D / PS 500 M2 D 


Αυτά τα «μικροσκοπικά μοντέλα» είναι επαγγελματικές σπαρτικές για χρήση σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Διαφέρουν ουσιαστικά μεταξύ τους ως προς το μέγεθος της χοάνης. Λόγω του συμπαγούς σχεδιασμού τους, είναι πιο ελαφριά χωρίς να επιβαρύνουν με το βάρος τους τον εξοπλισμό καλλιέργειας του εδάφους και τις σπαρτικές. 
Όσο μεγαλύτερη είναι η χοάνη, τόσο μεγαλύτερη είναι η εξοικονόμηση χρόνου, καθώς δεν χρειάζεται να ξαναγεμίζει τόσο συχνά.



PS 800 M1 D

Διαθέτει χοάνη με τεράστια χωρητικότητα. Όλα τα εξαρτήματα είναι τέλεια προσαρμοσμένα για εντατική χρήση. Αυτός ο τύπος σπαρτικής μηχανής είναι εξοπλισμένος με 16 εξόδους, ισχυρό υδραυλικό ανεμιστήρα και χαλύβδινη χοάνη, καθώς και με πολλά άλλα πρόσθετα. Αυτό επιτρέπει τη χρήση υψηλών δόσεων σπόρου ανά επιφάνεια.



Το υλικό σποράς περνά από τη χοάνη σποράς στον αεραγωγό μέσω του ηλεκτρικά ελεγχόμενου άξονα σποράς. Εδώ το υλικό σποράς μεταφέρεται στις πλάκες διαφράγματος μέσω πλαστικών σωλήνων με τη βοήθεια του ανεμιστήρα και κατανέμεται ομοιόμορφα και κοντά στο έδαφος. Έτσι η σπορά γίνεται με απόλυτη ακρίβεια ακόμα όταν φυσάει δυνατά άνεμος.

PS 300 M1 D TWIN

Το PS 300 M1 D TWIN επιτρέπει τη σπορά δύο εντελώς διαφορετικών τύπων σπόρων με ένα μόνο μηχάνημα. Η χοάνη των 300 λ. χωρίζεται στη μέση με ένα διαχωριστικό τοίχωμα για να σχηματίσει δύο θαλάμους των 150 λ. ο καθένας. Το κιβώτιο ελέγχου ελέγχει κάθε πλευρά του άξονα σποράς ξεχωριστά, έτσι η ποσότητα σποράς διατηρείται σταθερή.



Το PS διαθέτει έναν διαιρούμενο άξονα σποράς που κινείται από δύο ανεξάρτητα μοτέρ κιβωτίου ταχυτήτων. Μπορείτε να εξοπλίσετε το ένα μισό του άξονα σποράς με τροχούς για λεπτούς σπόρους και το άλλο μισό με τροχούς για χοντρούς σπόρους. Έτσι μπορείτε να σπέρνετε με ακρίβεια δύο διαφορετικού μεγέθους σπόρους σε διαφορετικές ποσότητες. Οι βαλβίδες αέρα επιτρέπουν να προσαρμόζεται η ένταση του αέρα ανάλογα με το είδος του σπόρου. Με το κιβώτιο ελέγχου ο χειριστής μπορεί να ελέγχει κάθε μισό του άξονα σποράς ξεχωριστά. Μπορεί έτσι να πραγματοποιήσει και δοκιμή βαθμονόμησης για το ένα μισό κάθε άξονα σποράς.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία