BACK TO
TOP
Profi

H μηχανή συγκομιδής πατάτας AVR Spirit 6200 εν δράση στα ∆ουνέικα Αµαλιάδας

Ο Κωνσταντίνος Σκλάβος από τα ∆ουνέικα Αµαλιάδας εµπιστεύτηκε τη συγκοµιδή πατάτας των 700 στρεµµάτων στην AVR Spirit 6200 και δεν κοιτάει πλέον πίσω ούτε λεπτό. Από 30 εργάτες τώρα χρειάζεται τέσσερις, αυτό τα λέει όλα.

AAA0091

191
0

Τα οικονοµικά και καλλιεργητικά µεγέθη που καλείται να διαχειριστεί ο 28 πατατοπαραγωγός Κωνσταντίνος Σκλάβος από τα ∆ουνέικα Αµαλιάδας, εντυπωσιάζουν και σίγουρα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για... περιπέτειες. Ευέλικτος και αποφασιστικός, µπήκε χωρίς δεύτερη σκέψη στο club Ελλήνων αγροτών οι οποίοι αντιδρούν µε στοχευµένες επενδύσεις σε παρελκόµενα που σβήνουν το άγχος ανεύρεσης ικανών και αρκετών εργατών γης. Και εδώ το αποτέλεσµα είναι εντυπωσιακό.

Τα 29 µε 30 άτοµα εργατικό δυναµικό που χρειαζόταν η εκµετάλλευση των 700 στρεµµάτων πατάτας, τα οποία δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το περασµένο καλοκαίρι µε κίνδυνο η ακριβή καλλιέργεια να σαπίσει στο χωράφι, φέτος µειώθηκαν σε µόλις τέσσερα. Τα χέρια του πατατοπαραγωγού µας, έλυσε η AVR Spirit 6200 που διαθέτει στην ελληνική αγορά η εταιρεία Agrotech Μποζατζίδης-Μητσιολίδης, µία σύγχρονη µοναδική στο είδος της µηχανή συγκοµιδής πατάτας, που χωρίς καµία επιπλέον δαπάνη, πέραν της αρχικής επένδυσης, µπορεί και κόβει 1.500 ευρώ την ηµέρα σε µεροκάµατα.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 2 Ιουνίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • AVR
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία