BACK TO
TOP
Profi

Το βραβευμένο McCormick Χ6.4 ξεχωρίζει στο ανοιχτό πεδίο αλλά και το στάβλο

Ευελιξία, απόδοση και τεχνολογία είναι οι τρεις λέξεις που ορίστηκαν ως γνώµονας από την McCormick για να αναπτύξει τη νέα σειρά X6.4 P6 Drive Stage V, σχεδιασµένη για εργασίες ανοιχτού πεδίου και περιβόλου.

5_87

833
0

H νέα προσθήκη στην οικογένεια τρακτέρ McCormick είναι η σειρά X6.4 P6-Drive Stage V, τρακτέρ τα οποία είναι σχεδιασµένα και κατασκευασµένα για εκείνους που αναζητούν την απόδοση, την ευελιξία και την άνεση. Τα τρακτέρ της σειράς είναι ιδανικά για ανοικτές καλλιέργειες αλλά και γενικές εργασίες όπως εργασίες χορτοκοπής, χαρτοδεσίας, εργασίες µε φορτωτή κ.ά.

Σχεδιασµός, εργονοµία, άνεση και τεχνολογία που εφαρµόζεται για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, είναι τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τα τρακτέρ της σειράς X6.4 P6-Drive µοντέλα που ξεχωρίζουν στην κατηγορία τους και αποτελούν τον ιδανικό συνεργάτη στο χωράφι και στο αγρόκτηµα. Επίσης, είναι ο λόγος που η συγκεκριµένη σειρά τρακτέρ κέρδισε το βραβείο Tractor of the Year 2023 (Τρακτέρ της Χρονιάς). Μια επιβράβευση της ποιότητας κατασκευής, της τεχνολογίας και της αξιοπιστίας.

Διαβάστε περισσότερα στο profi, που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή 2 Ιουνίου μαζί με την εφημερίδα Agrenda

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία