BACK TO
TOP
Profi

Η BKT ανανεώνει τη συνεργασία της με το θεσμό «Tractor of The Year»

Ένας από τους κορυφαίους σε παγκόσμιο επίπεδο κατασκευαστές ελαστικών τύπου «Off-Highway» θα είναι ο κύριος χορηγός του TotY για άλλα τέσσερα χρόνια με το βλέμμα στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα.

www_jacklinfotos_com_BKT_12_11_23_2901_en_2

Βασίλης Σοφός

113
0

Για άλλη μια φορά, η BKT και το Tractor Of The Year (TotY) ένωσαν τις δυνάμεις τους και ενίσχυσαν τη μακροχρόνια συνεργασία τους. Η επίσημη υπογραφή της ανανέωσης για την επέκταση της συμφωνίας χορηγίας για άλλα τέσσερα χρόνια πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της BKT στην Ευρώπη. «Η αιχμή του δόρατος για την εταιρία, η καινοτομία και η βιωσιμότητα, είναι οι λέξεις-κλειδιά που θα χαρακτηρίζουν το πολυπόθητο βραβείο για τα επόμενα χρόνια, συμβολίζοντας την έναρξη μιας νέας εποχής για την καθιερωμένη αυτή πρωτοβουλία», αναφέρει η χαρακτηριστικά η BKT. Ξεκινώντας από φέτος και πλήρως εναρμονισμένο με τη συνεχή εξέλιξη που κινεί έκτοτε τον κόσμο των γεωργικών μηχανημάτων, το TotY πρόκειται να εισαγάγει πρωτοποριακές αλλαγές στις κατηγορίες λαμβάνοντας υπόψη την ισχύ των τρακτέρ.



«Για εμάς στην BKT, η ανανέωση της χορηγίας TotY ήταν μια φυσική επιλογή. Στην πραγματικότητα αποφασίσαμε να συνεργαστούμε για άλλα τέσσερα χρόνια με αυτή τη μακροχρόνια πρωτοβουλία που βασίζεται σε αξίες τις οποίες μοιραζόμαστε πλήρως και με τις οποίες ταυτιζόμαστε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όσον αφορά το προοδευτικό όραμα και την εστίαση στη βιωσιμότητα -δύο στοιχεία που έχουμε κοινά. Έτσι, ανυπομονούμε σίγουρα να γιορτάσουμε μαζί με τους νικητές αυτής της επερχόμενης διοργάνωσης», δηλώνει η Lucia Salmaso, διευθύνουσα σύμβουλος της BKT Europe.



Ο Fabio Zammaretti, πρόεδρος του Tractor of the Year αναφέρει: «Είναι τιμή μας που μας συνοδεύει σε αυτό το ταξίδι μια σταθερή και γνωστή εταιρεία στον αγροτικό τομέα, όπως η BKT. Πέρυσι, το TotY γιόρτασε την 25η επέτειό του. Γι' αυτό φέτος σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου για εμάς, το οποίο αποφασίσαμε να εγκαινιάσουμε με την εισαγωγή νέων κατηγοριών που θα επιβραβεύουν τα πιο πρωτοποριακά τρακτέρ του κλάδου».

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bkt-tracks.com.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία