BACK TO
TOP
Profi

Στην BKT το διάσημο Βραβείο Κορυφαίου Εξαγωγέα για το 2023-2024

Η BKT κατέλαβε την πρώτη θέση στις εξαγωγές ελαστικών εκτός δρόμου από την Ινδία, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Ημέρας Τελωνείων 2024.

DSC_0731

Βασίλης Σοφός

33
0

Παρατίθεται το Δελτίο Τύπου της εταιρείας ΒΚΤ:

«Gandhidham, Ινδία - 27 Ιανουαρίου, 2024 – Η BKT, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των ελαστικών εκτός δρόμου, ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι της απονεμήθηκε το διάσημο βραβείο του κορυφαίου εξαγωγέα για το έτος 2023-24, με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Τελωνείων 2024, μιας τελετής αφιερωμένης στον εορτασμό της σημασίας του διεθνούς εμπορίου και στην απόδοση τιμών στο έργο των τελωνειακών υπαλλήλων παγκοσμίως, που διοργανώθηκε από τα τελωνεία Kandla και Mundra.

Το βραβείο υπογραμμίζει τη δέσμευση της BKT για την προώθηση της αριστείας στον τομέα των εξαγωγών, συμβάλλοντας έτσι στην παγκόσμια οικονομική πρόοδο και ανάπτυξη. Χάρη στη συνεχή καινοτομία, την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της και την ικανότητα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών παγκοσμίως, η BKT συνέχισε να ξεχωρίζει ως ηγέτης στη διεθνή παραγωγή ελαστικών και αναγνωρίστηκε ως ο κορυφαίος Ινδός εξαγωγέας ελαστικών εκτός δρόμου, όπως αποδεικνύεται από τα συνολικά στοιχεία εξαγωγών των ινδικών εταιρειών.



Το βραβείο έλαβε ο Κ. Manoj Choudhary, Αντιπρύτανης, Gati Shakti Vishwavidyalaya, Vadodara, ο οποίος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την αναγνώριση και τόνισε τη συνεχή δέσμευση της ινδικής πολυεθνικής να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες της σε 5 ηπείρους και 163 χώρες, επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση της BKT στην αγορά της. ‘’Αυτό το υψηλού κύρους βραβείο αντικατοπτρίζει την κυρίαρχη θέση της BKT στο παγκόσμιο εξαγωγικό τοπίο. Αυτό το επίτευγμα είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της συνεχούς δέσμευσης όλων των εργαζομένων μας, των επιχειρηματικών μας εταίρων και χάρη στους πελάτες που μας επέλεξαν. Εκτός από την εντυπωσιακή παραγωγική μας ικανότητα των 1.000 τόνων ημερησίως, η οποία ξεπερνά αυτή οποιουδήποτε άλλου Ινδού κατασκευαστή, η BKT διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο άνω των 3.600 προϊόντων, που αντικατοπτρίζει την ποικιλία των λύσεών μας, ικανών να καλύψουν κάθε συγκεκριμένη ανάγκη των πελατών μας," δήλωσε ο κ. Arvind Poddar, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της BKT - "Η εγκατεστημένη παραγωγική μας ικανότητα δεν είναι μόνο η ευρύτερη αλλά και η πιο προηγμένη, χάρη στη χρήση μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας σε όλες τις παραγωγικές μας διαδικασίες που μας επιτρέπουν να εγγυόμαστε προϊόντα ανώτερης ποιότητας και να επιβεβαιώνουμε την ηγετική μας θέση στην αγορά.’’

Η δέσμευση στην έρευνα και την ανάπτυξη και η εστίαση στην ποιότητα των διαδικασιών παραγωγής μεταφράζονται σε μια σειρά αξιόπιστων και ανθεκτικών προϊόντων, τα οποία εξακολουθούν να θέτουν τα πρότυπα του κλάδου και έχουν επιτρέψει στην BKT να συνεχίσει να διατηρεί το ρόλο της ως πρωτοπόρος στον τομέα.»

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.bkt-tracks.com.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • BKT
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία