BACK TO
TOP
Profi

Αναβαθμίσεις στα Magnum της Case IH και νέα τεχνολογία στις ερπύστριες

Το νέο Magnum προσφέρει περισσότερη ιπποδύναμη, απλοποιημένη τεχνολογία ακριβείας και μεγαλύτερη αποδοτικότητα για κορυφαία εμπειρία χειριστή.

MY25_Magnum_663195_2

Βασίλης Σοφός

118
0

Η Case IH εισέρχεται στην επόμενη εποχή ισχύος και αποδοτικότητας με τα κορυφαία μοντέλα Magnum MY25. Οι τελευταίες αναβαθμίσεις, που παρουσιάστηκαν στο Commodity Classic, βασίζονται στην κληρονομιά του Magnum ως τρακτέρ επιλογής για περισσότερα από 37 χρόνια. Παράλληλα, η εταιρεία παρουσίασε και τη τεχνολογία ερπυστριών επόμενου επιπέδου για το Steiger Quadtrac και τεχνολογικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε παραγωγού. Οι κορυφαίες αναβαθμίσεις των τρακτέρ MY25 Magnum έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την παραγωγικότητα.



Η υψηλότερη ιπποδύναμη στα MY25 Magnum -από το 265 έως το 405-βοηθά τους χειριστές να ολοκληρώνουν αποτελεσματικά τις εργασίες τους χειριζόμενοι μεγαλύτερα εργαλεία, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την ακρίβεια από πέρασμα σε πέρασμα μέσω του αυτοματοποιημένου ελέγχου ταχύτητας και διεύθυνσης.

«Συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω στις ισχυρές ρίζες του Magnum ως το πιο αξιόπιστο τρακτέρ στην επιχείρηση», λέει ο Morgen Dietrich, επικεφαλής του τμήματος τρακτέρ στην Case IH. «Η ισχύς, η τεχνολογία και η ποιότητα καθορίζουν την επόμενη γενιά Magnum και σκοπίμως συνδυάσαμε ολοκληρωμένη τεχνολογία μέσα στα τρακτέρ, για να εξαλείψουμε την ταλαιπωρία της αγοράς μεμονωμένων τεχνολογικών εξαρτημάτων». Η Dietrich εξηγεί ότι το νέο μοντέλο Magnum 355 θα φέρει από το βασικό εξοπλισμό το κιβώτιο ταχυτήτων 21 σχέσεων PowerDrive, το οποίο βασίζεται σε μελλοντικές δυνατότητες αυτονομίας με λειτουργία φρένου για συμπλέκτη.



Οι λύσεις για τα τρακτέρ της Case IH δεν σταματούν με τα νέα MY25 Magnum. Η Case IH συνεχίζει να θέτει τον πήχη στην τεχνολογία ερπυστριοφόρων με την πρόσφατη παρουσίαση της ανάρτησης Quadtrac Heavy-Duty Suspension (HDS) για Steiger. Κατασκευασμένη με μια νέα σχεδίαση ανάρτησης ερπύστριας, η HDS αυξάνει την άνεση του χειριστή και την ανθεκτικότητα του μηχανήματος μειώνοντας σημαντικά τους κραδασμούς, ενώ παράλληλα αυξάνει την παραγωγικότητα με μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς.

«Από τα Farmall μέχρι τα Magnum και τα Steigers, συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω στην κληρονομιά του χαρτοφυλακίου των τρακτέρ μας με την απελευθέρωση νέων επιλογών και στοχευμένων λύσεων για το ευρύ φάσμα των πελατών μας», λέει ο Dietrich. «Το χαρτοφυλάκιο τρακτέρ μας, το οποίο κυμαίνεται από 25 έως 715 ίππους, αποδεικνύει τη δέσμευση της Case IH να προσφέρει λύσεις σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Εκτείνεται από τα τρακτέρ και τη συγκομιδή μέχρι τις καλλιεργητικές μηχανές, την κατεργασία εδάφους και την τεχνολογία».

Για τους παραγωγούς που επιθυμούν να προσθέσουν τεχνολογία στον υπάρχοντα στόλο τους, η Case IH μιλάει επίσης για τις λύσεις aftermarket στο Commodity Classic. Η τηλεματική εισαγωγικού επιπέδου της Case IH προσφέρει οφέλη σε μια επιχείρηση μέσω της παρακολούθησης και της εξ αποστάσεως επισκόπησης μηχανημάτων. Οι ιδιοκτήτες θα λάβουν πενταετή συνδρομή στο AFS Connect, εγκαθιστώντας το έξτρα κιτ.



Επιπλέον, οι καλλιεργητές μπορούν να προσθέσουν το κιτ Pro 1200 Guidance για να ενεργοποιήσουν τη μεταφορά δεδομένων καθοδήγησης, γεωπονικών και τηλεματικής από παλαιότερα τρακτέρ μέσω του AFS Connect. Αυτό επιτρέπει στους χειριστές να έχουν την ίδια εμπειρία χρήσης της οθόνης με τα άλλα μηχανήματα του στόλου τους, απλοποιώντας την εκπαίδευση και τη διαχείριση των χειριστών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία