BACK TO
TOP
Profi

Περισσότερη χωρητικότητα στη χοάνη BioDrill των σπαρτικών Väderstad Rapid 300-400C/S

Η Väderstad αυξάνει το μέγεθος της χοάνης της αναρτώμενης μονάδας σποράς BioDrill, για να αυξήσει ακόμη περισσότερο την ευελιξία της Rapid 300-400C/S.

Vaderstad-introdus-larger-BioDrill-capacity-for-Rapid-300-400CS

Βασίλης Σοφός

69
0

Για το 2024, η χωρητικότητα του BioDrill για το Rapid 300-400C/S αυξάνεται πάνω από 40 %, σύμφωνα με τη Väderstad. Το BioDrill είναι μια αναρτώμενη μονάδα σποράς που επιτρέπει την εφαρμογή ενός τρίτου προϊόντος, εκτός από το σπόρο και το λίπασμα, για τις σπαρτικές μηχανές Väderstad.



«Με την πάροδο του χρόνου, παρατηρήσαμε αυξημένη ζήτηση για την εφαρμογή πρόσθετων προϊόντων μαζί με τη σπορά. Αυτό συχνά σημαίνει ότι το BioDrill χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση καλλιεργειών κάλυψης και σπόρων χορταριού ή για την τοποθέτηση ενός λιπάσματος εκκίνησης μαζί με τους σπόρους», λέει ο Björn Jeansson, διευθυντής διαχείρισης προϊόντων για τις σπαρτικές μηχανές της Väderstad. «Για να ικανοποιήσουμε αυτή τη ζήτηση, αυξάνουμε τη χωρητικότητα της χοάνης του BioDrill για τις σπαρτικές μηχανές Rapid 3-4 μ.», ανέφερε ο ίδιος.



Έτσι, για το 2024, το BioDrill για τις μονάδες Rapid 300-400C/S αυξάνεται κατά 40 %. Για το Rapid 400C/S των 4 μέτρων, το BioDrill αυξάνεται από 280 σε 400 λίτρα, ενώ το BioDrill στο Rapid 300C/S των 3 μέτρων αυξάνεται από 200 σε 300 λίτρα.

Το νέο BioDrill για το Rapid 300-400C/S διαθέτει δύο αισθητήρες στάθμης ως μέρος του βασικού εξοπλισμού, ενώ το BioDrill για τις πνευματικές σειρές προϊόντων Rapid A 400-800S, Rapid A 600-800C καθώς και Spirit θα παραμείνει στα 360 λίτρα.



«Το προϊόν στο BioDrill μπορεί είτε να διασκορπιστεί για ρηχή σπορά, κατάλληλη για την εγκατάσταση σπόρων καλλιεργειών κάλυψης μαζί με την κύρια καλλιέργεια. Εναλλακτικά, το προϊόν στο BioDrill μπορεί να αναμιχθεί με τον σπόρο στα μαχαίρια. Η ανάμειξη του προϊόντος με τον σπόρο είναι κατάλληλη για τη λίπανση εκκίνησης, όπου η πρώιμη πρόσβαση σε λίπασμα μπορεί να ενισχύσει τη βλάστηση των σπόρων», καταλήγει λέγοντας ο Björn Jeansson.

World-agritech

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία