Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Κοινή Αγροτική Πολιτική

Έκτακτες ενισχύσεις στην ατζέντα του Συμβουλίου υπουργών Γεωργίας της Ε.Ε.

H έκτακτη ενίσχυση των πληττόμενων αγροτών και αγροτικών επιχειρήσεων μέσω των Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και η ενσωμάτωση της πράσινης πολιτικής Farm to Fork θα απασχολήσουν την τηλεδιάσκεψη των υπουργών Γεωργίας της ΕΕ, την Δευτέρα 8 Ιουνίου.

_DA7A29E5-260E-974D-81B9-CF0EE6B37254_

3885
5

Πρώτο θέμα στην ατζέντα, θα είναι η πολιτική Farm to Fork και η συζήτηση θα επικεντρωθεί στο πώς αυτή θα ενσωματωθεί στις πολιτικές της νέας προγραμματικής περιόδου. Στην ατζέντα των συζητήσεων της 8ης Ιουνίου, περιλαμβάνεται επίσης η αναθεωρημένη πρόταση για τα νομικά κείμενα της νέας ΚΑΠ και τις απαιτήσεις για τα στρατηγικά σχέδια των κρατών-μελών, με βάση τις τροποποιήσεις που προχώρησε η κροατική προεδρία. Αυτή θα είναι και η τελική πρόταση της Κροατίας, καθώς από τον Ιούλιο αναλαμβάνει η Γερμανία την προεδρία.

Επιπλέον, στη συζήτηση θα βρεθεί η αναθεώρηση του Καν (ΕΕ) 1305/2013 που αφορά την έκτακτη ενίσχυση των πληττόμενων αγροτών και αγροτικών επιχειρήσεων, μέσω των Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σχόλια (5)
Προσθήκη σχολίου

08-06-2020 10:41Λευτέρης

Ο Τσίπρας σας κακοπεσε 5€το κεφάλι τα αιγοπρόβατα και άμεσα πληρωμή και ο Βορίδης στο Κολωνάκι με το φραπογαλο να σας δουλεύει κατά εξακολούθηση

Απάντηση

04-06-2020 23:50Αρισταρχος

Εαν τους ενδιεφεραν οι αγροτες θα φροντιζαν οι τιμες των σιτηρων φετος να ειναι τουλαχιστον καλυτερες απο τις περσινες. Να δουμε ποια θα ειναι η τιμη κριθαριου,μαλακου-σκληρου κλπ. Εχει κανενας καμια αμφιβολια οτι θα ειναι ξεφτιλισμενες και φετος;

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία