BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Ο Ρους δείχνει τον δρόμο

Οι οµορφιές της Κοιλάδας του Νέστου προσκαλούν τον επισκέπτη να τις γνωρίσει µε κάθε τρόπο και στη συγκεκριµένη περίπτωση οι «δρόµοι» είναι πολλοί.

WATER-SPORT-PGS_K_VIDAKIS_034full

18
0

Η κατάβαση του Νέστου µε κανό είναι µία από τις επιλογές. Η διαδροµή ξεκινά από την Σταυρούπολη και καταλήγει στους Τοξότες. Η ταχύτητα του κανό θα σας επιτρέψει να παρατηρήσετε κάθε πτυχή του πανέµορφου τοπίου, ενώ υπάρχει η δυνατότητα στάσεων για µπάνιο και για birdwatching.

Αν το κανό σας φαίνεται υπερβολικά αργό, υπάρχει και η επιλογή του rafting, κοντά στα φράγµατα του Νέστου. Οι ακόµα πιο τολµηροί µπορούν να δοκιµάσουν το εναέριο πέρασµα πάνω από τα νερά του ποταµού µε το λεγόµενο zip line.

Τέλος, τα Στενά του Νέστου φηµίζονται για τον µεγάλο αριθµό αναρριχητικών διαδροµών που προσφέρουν. Η πολύ καλή ποιότητα του βράχου, η εύκολη πρόσβαση και η ποικιλία των διαδροµών για όλα τα επίπεδα, κατατάσσουν τα πεδία του Νέστου στα σηµαντικότερα και οµορφότερα πεδία σπορ αναρρίχησης στην Ελλάδα.

Στην περιοχή δραστηριοποιούνται η Riverland, η Vistonis και η Nativus, οι οποίες διαθέτουν τους κατάλληλους επαγγελµατίες αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισµό για τις εξορµήσεις σας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία