Η αγάπη του για το τυρί τον οδήγησε, χωρίς περιστροφές, στο δρόµο για τη Γαλακτοκοµική Σχολή Ιωαννίνων. Λάτρης της φέτας, όπως τονίζει, επιδίωξε να µάθει τα µυστικά της παρασκευής της, ώστε να παράξει ένα προϊόν που να είναι κοντά στις γευστικές του προτιµήσεις. Κατά τη διετή παραµονή του στη Σχολή, ωστόσο, λοξοδρόµησε. Γνώρισε σε βάθος την τέχνη της παρασκευής του παγωτού, την… ερωτεύτηκε για τις απεριόριστες επιλογές που δίνει σε επίπεδο γκάµας γεύσεων και, εν τέλει, αποφάσισε να την υπηρετήσει και επαγγελµατικά.