BACK TO
TOP

Αγγελίες

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για να καταχωρήσετε την αγγελία σας πρέπει να είσαστε μέλος

Ταξινόμηση ανά τιμή

Η A CERT Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πιστοποίησης Α.Ε. Με ραγδαία επιχειρηματική ανάπτυξη, πιστοποιεί επιχειρήσεις, οργανισμούς και ιδρύματα σε όλο το φάσμα του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, διατηρεί γραφεία αντιπροσώπων ανά τον κόσμο είναι Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Προϊόντων, Συστημάτων Διαχείρισης, Ασφάλειας Τροφίμων και Επαγγελματικής Επάρκειας Προσώπων. Η Εταιρεία στα πλαίσια επέκτασης των δραστηριοτήτων της και για την κάλυψη των συνεχώς αναπτυσσόμενων αναγκών επιθυμεί να προσλάβει Στελέχη, Συνεργάτες για την ακόλουθη θέση εργασίας : Α. Στέλεχος του τμήματος Επιθεώρησης Βιολογικών Προϊόντων (Κωδ. ΣΠΒ) (Δύο (2) θέσεις στην Αθήνα και δύο (2) θέσεις στην Θεσσαλονίκη) Πτυχίο Ανώτατης εκπαίδευσης (ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ) *Δύο τουλάχιστον έτη από τη λήψη του πτυχίου. *Δυο τουλάχιστον έτη επαγγελματική εμπειρία σε συναφή με το αντικείμενο της θέσης σε άλλον διαπιστευμένο οργανισμό πιστοποίησης. Δυο τουλάχιστον έτη επαγγελματικής εμπειρίας πεδίου συναφή με το αντικείμενο της θέσης (ενασχόληση σε μονάδες φυτικής παραγωγής, ζωικής παραγωγής, μεταποίησης). Πολύ καλή γνώση των Κανονισμών (ΕΚ) 834/2007, 889/2008 και 392/2013, καθώς και της σχετικής εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας, Άριστη γνώση τουλάχιστον της αγγλικής γλώσσας (επίπεδο C2 στην κλίμακα europass). Δυνατότητα μετακίνησης εκτός έδρας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου Β’ κατηγορίας. Η Εταιρεία προσφέρει: Πλήρη απασχόληση, σύμβαση αορίστου χρόνου Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών Ασφαλιστική κάλυψη Συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση Προοπτικές εξέλιξης Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον Αποστολή βιογραφικών : info@a-cert.org Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές και τηρείτε απόλυτη εχεμύθεια. Οι υποψήφιοι που πληρούν τις προδιαγραφές, θα κληθούν για συνεντεύξεις .

Από : Agrenda Agrenda
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Αντικαταβολή
Τιμή :
0,00

Η εταιρεία AFCO ζητά για το νεοσύστατο τμήμα πωλήσεων λιπασμάτων και γεωργικών εφοδίων γεωπόνο-πωλητή Με τομέα ευθύνης την περιοχή της Βορείου Ελλάδας και με δυνατότητα κάλυψης και περιοχών των Δυτικών Βαλκανίων Περιγραφή θέσεως συλλογή πληροφοριών αγοράς και πελατών, τακτικές συναντήσεις με πιθανούς πελάτες για τη διατήρηση και ανάπτυξη σχέσεων, κατανόηση απαιτήσεων των πελατών και κατάλληλη διαπραγμάτευση των όρων μιας συμφωνίας, εκπροσώπηση σε εμπορικές εκθέσεις, εκδηλώσεις, δημιουργία εκθέσεων συσκέψεων και προόδου (meeting and progress reports), εκτεταμένη άποψη για την πιστοληπτική ικανότητα των πελατών, επικοινωνία με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας για την δρομολόγηση των παραγγελιών, επικοινωνία με το χρηματοπιστωτικό τμήμα για την πίστωση των πελατών, έλεγχο των ποσοτήτων των εμπορευμάτων σε απόθεμα, παρακολούθηση των πληρωμών των πελατών, συναντήσεις με την ομάδα πωλήσεων , Η εταιρεία προσφέρει Ανταγωνιστικό πακέτο παροχών , Ευκαιρία για μια μακροπρόθεσμη προοπτική σε μια καθιερωμένη και αναπτυσσόμενη εταιρεία, Επαγγελματικό αυτοκίνητο, κινητό, φορητό υπολογιστή, Ωράριο λειτουργίας Ώρες εργασίας 9-5 Ηλικία Μεταξύ 30-45 ετών Τι να περιμένετε Καλές συνθήκες εργασίας, Απαιτητικός ρόλος στην εταιρεία, Ταξίδια με ή χωρίς διανυκτέρευςη, Απαιτούμενα προσόντα Αγγλικά, Άδεια οδήγησης, Καλή γνώση του Microsoft Office, Τουλάχιστον 5 έτη εμπειρίας σε ανάλογη θέση πώλησης, Πτυχίο Πανεπιστημίου, Στρατιωτική θητεία εκπληρωμένη, Δεξιότητες ικανότητα και την επιθυμία για πώληση, άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, αναλυτικές δεξιότητες, θετική, σίγουρη και αποφασισμένη προσέγγιση, ανθεκτικότητα και την ικανότητα αντιμετώπισης της απόρριψης, ικανότητα και όρεξη για εργασία τόσο ανεξάρτητη όσο και ως μέρος της ομάδας, ικανότητα να ευδοκίμησης σε ανταγωνιστικό περιβάλλον, Aποστολή βιογραφικών στο HR@afco.gr

Από : Agrenda Agrenda
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Αντικαταβολή
Τιμή :
0,00
Τεχνικός αρμεκτικών

Τεχνικός αρμεκτικών με πολυετή εκπαίδευση στο εξωτερικό προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες: Σέρβις, βελτιστοποίηση και τοποθέτηση καινούργιων και μεταχειρισμένων αρμεκτικών μηχανημάτων με στόχο τη μείωση χρόνου άρμε-ξης, σωματικών κυττάρων, μικροβίων με μηδενικές μα-στήτιδες, την αύξηση παραγωγή γάλακτος, λίπους και πρωτεΐνης. Τηλ.6989977779

Από : Agrenda Agrenda
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Παραλαβή
Τιμή :
0,00

Μεγάλη ελληνική εισαγωγική εταιρία με έδρα την Αττική και πολυετή, δυναμική παρουσία στο χώρο του πολλαπλασιαστικού υλικού, επιθυμεί να προσλάβει γεωπόνο για το τμήμα πωλήσεων και περιοχή δράσης τη Δυτική Ελλάδα. Αποστολή βιογραφικών e- mail : cvseeds2@gmail.com

Από : Agrenda Agrenda
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Παραλαβή
Τιμή :
0,00
Τεχνολόγος Γεωπόνος φυτικής παραγωγής

Πτυχιούχος Τεχνολόγος Γεωπόνος Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης Τμήματος Φυτικής Παραγωγής με εμπειρία στην πώληση αγροτικών εφοδίων αναζητεί εργασία. Ηλικία 23. Βιογραφικό διαθέσιμο εφόσον ζητηθεί.

Από : Κωνσταντινος Τσιώρης
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Παραλαβή
Τιμή :
0,00
Τεχνολόγος Γεωπόνος

Τεχνολόγος γεωπονίας με προϋπηρεσία, πάνω από 13 χρόνια σε κατάστημα ,και εποχιακός σε εκοκ, βάμβακος, ενδιαφέρομαι για απασχόληση σε κατάστημα,συνταγογράφηση, φυτώριο, απολύμανση απεντομώσεις , αποστολή βιογραφικού, εφόσον ζητηθεί ,(και για συνεργασία ή διάθεση επαγγελματικής άδειας) περιοχή Θεσσαλίας

Από : Kon/nos Ster
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Παραλαβή
Τιμή :
0,00

Πτυχιούχος γεωπόνος Γ.Π.Α. του τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής,αναζητεί εργασία ως γεωπόνος ή βοηθός γεωπόνου σε αγροδιατροφικές επιχειρήσεις, φυτώρια, κλπ. στην περιοχή της Αθήνας.

Από : Ιωάννα Καράλη
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Παραλαβή
Τιμή :
0,00

Πτυχιούχος γεωπόνος απο το τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημιού Αθηνών, με εργασιακή εμπειρία, αναζητεί εργασία ως γεωπόνος σε φυτώρια, γεωπονικά καταστήματα, αγροδιατροφικές επιχειρήσεις κ.λπ. στην Αττική.

Από : Μαριλένα Στάικου
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Παραλαβή
Τιμή :
0,00

Πτυχιούχος γεωπόνος Γ.Π.Α. του τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής με εργασιακή εμπειρία αναζητεί εργασία ως γεωπόνος σε γεωπονικά καταστήματα, φυτώρια, αγροδιατροφικές επιχειρήσεις κ.λπ, στην περιοχή της Αττικής.

Από : Μαριλένα Στάικου
Κατάσταση:
Άριστη
Τύπος :
Παραλαβή
Τιμή :
0,00
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακόµα δεν έγιναν δουλειές στην ελληνική αγορά σκληρού σίτου για εξαγωγή, παρά το γεγονός ότι οι τιµές που κουβεντιάζονται τώρα είναι στα επίπεδα περί τα 460 ευρώ ο τόνος FOB λιµάνι µας, για τα χαµηλής ποιότητας σκληρά σιτάρια.

Ούτε στο 5% δεν καλύπτει την πραγματική δαπάνη για καύσιμα στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις, το ύψος της σχετικής δαπάνης (κάτι λιγότερο από 70 εκατ. ευρώ) αλλά και ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει το θέμα της επιστροφής του Ειδικού Φόρου στο αγροτικό πετρέλαιο.