BACK TO
TOP
Agrotica 2020

Τα ”Φυτώρια Αμπέλου Νίκος Μελετίου” με νέα ονομασία στην Agrotica

Με μια νέα εμπορική ονομασία έρχεται ο Νίκος Μελετίου να συναντήσει τους συνεργάτες του στην έκθεση Agrotica στο περίπτερο 16 stand 23.

20200129_165723

84
0

Ο Νίκος Μελετίου αναφέρει ότι « Η Νέα Εποχή απαιτεί νέες Επιλογές. Έτσι δημιουργήθηκαν οι επιλογές Μελετίου και οι νέες υπηρεσίες μας.»

Μέσα από τη δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια, τις επιλογές του Νίκου και του Στέλιου, των συνεργατών τους, καθηγητών πανεπιστημίου και γεωπόνων με εμπειρία ετών, το φυτώριο Fine Vines Meletiou είναι έτοιμο να παρέχει υψηλής ποιότητας πληροφόρηση, κάνοντας χρήση διεθνών πρωτοκόλλων και έχοντας αναπτύξει και δικά του πρωτόκολλα.

Η κλιματική αλλαγή, οι νέες προκλήσεις της αγοράς, οι νέες τεχνικές οινοποίησης και καλλιέργειας, απαιτούν προσωποποιημένη πληροφόρηση και συνεργασία με τον παραγωγό ώστε το σταφύλι του να ικανοποιεί πλήρως τις απαιτήσεις του.

Οι νέες οργανωμένες υπηρεσίες του φυτωρίου παρέχουν στον οινοποιό και παραγωγό ασφάλεια και διαφορετικότητα, παρέχοντας του τα κατάλληλα εργαλεία, εξειδίκευση και πληροφόρηση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία