BACK TO
TOP
Agrotica

Πολλές νέες αφίξεις από την Agrotech

Ο νέος δείκτης Starfire 7000 µε βελτιωµένη ακρίβεια σήµατος, ταχύτητα και επαναληψιµότητα 5 ετών δεν θα µπορούσε να λείπει από το booth της Γεωργίας Ακριβείας.

18_31

2176
0

Για πρώτη φορά στην Agrotica, οι πνευµατικές µηχανές για σπορά και λίπανση της αυστριακής APV, της οποίας αποκλειστικός αντιπρόσωπος στη χώρα µας έγινε το 2022 η Agrotech.

Τα νέα εργαλεία κατεργασίας εδάφους της Pottinger Servo 6000 on land, Lion 3540, Vitasem 3000 classic και οι κοπροδιανοµείς της Vaschieri θα παρουσιαστούν επίσης στην Agrotica.

Η Agrotech θα συστήσει στο κοινό δυο ακόµα νέες αποκλειστικές συνεργασίες. Η δίσειρη µηχανή συγκοµιδής πατάτας & κρεµµυδιού της Avr Spirit 6200 και η µονόσειρη Imac 7580 θα τραβήξουν σίγουρα τα βλέµµατα χάρη στην αξιοπιστία, την ασύγκριτη στιβαρότητα και την εξαιρετική ποιότητα συγκοµιδής που προσφέρουν.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά ακόµα ένα νέο εργαλείο. Ο λόγος για τον ισοπεδωτή MDG  της ιταλικής εταιρείας Mara, που εξειδικεύεται στα µηχανήµατα ισοπέδωσης εδάφους από το 1986 µε εξαγωγές σε πάνω από 30 χώρες.

Φυσικά όλη η γκάµα των «ελαφιών», µικρά, µεσαία και µεγάλα, µαζί µε τη νούµερα ένα παγκοσµίως θεριζοαλωνιστική T 660, περιµένουν τους επισκέπτες της έκθεσης για να τα θαυµάσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν δίπλα τους, µικροί και µεγάλοι.

Ολη η καινοτοµία και το µέλλον της αγροτικής ανάπτυξης

Καινοτόµες αγροτικές τεχνολογίες,  υπερσύγχρονα µηχανήµατα,  παρελκόµενα για κάθε ανάγκη και το µέλλον της αγροτικής ανάπτυξης δίνουν ραντεβού στο Περίπτερο 4 της Agrotech.

Τι άλλο θα δούµε;

Η Agrotech θα εκθέσει ακόµα πλήθος εργαλείων και µηχανηµάτων από κορυφαίους προµηθευτές που καλύπτουν κάθε ανάγκη και προσδοκία του σύγχρονου αγρότη. Agroma, Bargam, Celli, Dji, Dominoni, Fantini, Gheringoff, Mascar, Matermacc, Merlo, Moro Aratri, Pellenc, Rauch, Serrat και η λίστα των brands δεν τελειώνει! Εξάλλου, η Agrotech είναι η µόνη εταιρεία πανελλαδικά µε τόσο µεγάλη ετοιµοπαράδοτη γκάµα εργαλείων, ένα one stop shop όπου µπορεί να βρει κανείς όλα όσα χρειάζεσαι.

Όσοι επισκεφθούν το περίπτερο θα έχουν ακόµη την ευκαιρία να ζήσουν µια µοναδική εµπειρία στο AMS booth της John Deere και να γνωρίσουν τις καινοτόµες λύσεις της για τα gps και τη γεωργία ακριβείας. Οι ειδικοί της εταιρείας θα λύσουν κάθε απορία σχετικά µε τις νέες τεχνολογικές εφαρµογές στα τρέχοντα οικολογικά σχήµατα.

Η δυνατή οµάδα του after sales service της Agrotech, δηλαδή το τµήµα ανταλλακτικών και το τµήµα του service, θα δώσουν το παρών ενώ το stand του τµήµατος hr της εταιρείας θα ενηµερώνει σχετικά µε τις ευκαιρίες εργασίας στον όµιλο Agrotech και το project Agrotech Academy.

Green Line Energy δίπλα στον αγρότη

Στο Περίπτερο 4 θα βρίσκεται και  η Green Line Energy, η άλλη εταιρεία του οµίλου Agrogroup που δραστηροποιείται στην κατασκευή φωτοβολταϊκών έργων και στην εµπορία φωτοβολταϊκού εξοπλισµού.  








 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία