BACK TO
TOP
Agrotica

Με ΜcCormick, Landini και HATTAT η ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η επιχειρηµατική µονάδα της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ McCormick – Landini & HATTAT, θα συµµετάσχει στην 30η Agrotica µε τρία εντυπωσιακά περίπτερα συνολικού εµβαδού 900 τ.µ. και θα παρουσιάσει τις πλήρως ανανεωµένες γκάµες µηχανηµάτων McCormick , Landini καθώς και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά την νέα συνεργασία της µε τα τουρκικής προέλευσης µηχανήµατα HATTAT.

26a_8

337
0

Στο περίπτερο της McCοrmick (Περίπτερο 5, Stand 5) θα πρωταγωνιστεί η πλήρης σειρά µηχανηµάτων µε πρωταγωνιστικό ρόλο το µεγαλύτερης ισχύος τρακτέρ της οικογένειας X8, µε ιπποδυνάµεις από 270 έως 310hp. Επίσης οι δηµοφιλείς σειρές τρακτέρ υψηλής ισχύoς Χ7 και Χ6.4 (τρακτέρ της χρονιάς 2023), µε ολοκαίνουργιους κινητήρες και πλήθος βελτιωµένων και νέων χαρακτηριστικών. Επίσης θα παρουσιαστούν οι σειρές τρακτέρ µεσαίας και µικρής ισχύος Χ4, τα κορυφαία δενδροκοµικά Χ4F και οι σειρές µικρής ισχύος Χ3F και Χ2. Τέλος δεν θα λείπει το τρακτέρ που κέρδισε το βραβείο «Τρακτέρ γενικής χρήσης 2024» McCORMICK Χ5.

Στο περίπτερο της LANDINI (Περίπτερο 5, Stand 1), θα πρωταγωνιστήσει το δηµοφιλές δενδροκοµικό REX 4, το οποίο ανακηρύχθηκε «δενδροκοµικό της χρονιάς 2024»  σε εκδόσεις πλατφόρµας και καµπίνας και µε ποικίλο εξοπλισµό για όλες τις εφαρµογές τις σύγχρονης δενδροκοµίας και αµπελουργίας. Επίσης στις σειρές µικρών ιπποδυνάµεων σειρά MISTRAL 2,η σειρά δενδροκοµικών REX 3 και η σειρά 4. Στην γκάµα των µηχανηµάτων που θα παρουσιαστούν βρίσκονται και τα τρακτέρ µεσαίας και υψηλής ισχύος της Landini, σειρές 5 ,6,6RS και 7. Για πρώτη φορά επίσης θα παρουσιαστεί το νέο τρακτέρ της Landini Landpower.

Στο νέο περίπτερο της HATTAT θα παρουσιαστούν τα νέα µηχανήµατα που θα διαθέτει αποκλειστικά η εταιρεία µας Π.Πετρόπουλος ΑΕΒΕ στην ελληνική αγορά. Θα παρουσιαστούν οι σειρές B µε δενδροκοµικά που καλύπτουν ιπποδυνάµεις από 75 έως 102ΗΡ,  η σειρά C, µε τρακτέρ που καλύπτουν ιπποδυνάµεις από 68 έως 74ΗΡ και η σειρά στάνταρ τρακτέρ που καλύπτουν ιπποδυνάµεις από 90 έως 123HP. Επίσης, θα παρουσιαστούν τα µηχανήµατα χορτοδεσίας FIMAKS, οι φρέζες SICMA τα µηχανήµατα χορτοκοπής και χορτονοµής ENOROSSI καθώς και τα µηχανήµατα επεξεργασίας εδάφους BERTI.

∆ιπλό επίτευγµα για την Argo Tractors στο «Tractor of The Year 2024», το οποίο παρουσιάστηκε την Κυριακή 12 Νοεµβρίου στο Ανόβερο της Γερµανίας. Ο βιοµηχανικός όµιλος µε έδρα το Fabbrico (Reggio Emilia, Ιταλία) βραβεύτηκε και στις δύο κατηγορίες στις οποίες ήταν υποψήφιος: το Landini Rex 4-120GT RoboShift Dynamic στην κορυφή της κατηγορίας Best of Specialized ενώ το McCormick X5.120 P3-Drive κέρδισε το βραβείο Best Utility.

Landini Rex4-120 GT Roboshift Dynamic


«Με το Landini Rex4-120 GT Roboshift Dynamic, η Argo Tractors έχει ανεβάσει τον πήχη για τα εξειδικευµένα τρακτέρ αµπελώνων, οπωρώνων και ελαιώνων». Σαφής λόγος για την επίτευξη του βραβείου Best of Specialized 2024, επισηµαίνοντας τα κύρια χαρακτηριστικά του κιβωτίου ταχυτήτων Roboshift, 48 Εµπρός+ 16 Όπισθεν ταχύτητες µε ηλεκτροϋδραυλική ρεβέρσα και 4 πλήρως ροµποτικές ταχύτητες οδήγησης και HML, το οποίο µπορεί να λειτουργήσει σε αυτόµατη ή διαδοχική λειτουργία χάρη στο διαισθητικό χειριστήριο SmartPilot Plus. Είναι ο πρώτος εξειδικευµένος ελκυστήρας µε ανάρτηση καµπίνας η οποία, µαζί µε τον εµπρόσθιο άξονα µε ρυθµιζόµενη υδραυλική ανάρτηση, εξασφαλίζει ένα επίπεδο άνεσης που υπερβαίνει τα πρότυπα της κατηγορίας. Η απόδοση του τρακτέρ όσον αφορά την υψηλή απόδοση, τη χαµηλή κατανάλωση καυσίµου και τις µειωµένες εκποµπές, όλα εγγυηµένα από τον 4κύλινδρο κινητήρα Deutz-AG Stage V 2,9 λίτρων, Made In Germany είναι επίσης ιδιαίτερα αξιέπαινη.

McCORMICK X5.120 P3-Drive

«Συµπαγές, στιβαρό, ευέλικτο και σύγχρονο, το McCormick X5.120 P3-Drive είναι το ιδανικό στάνταρ τρακτέρ για καθηµερινή χρήση για όλες τις εργασίες». Με αυτό το κίνητρο, το McCormick X5.120 P3-Drive αναδείχθηκε στην κορυφή της κατηγορίας Best Utility. Το κύριο νέο χαρακτηριστικό είναι το νέο κιβώτιο ταχυτήτων P3-Drive: µε 48 ταχύτητες εµπρός +16 όπισθεν µε έρπουσες, σχεδιασµένο και κατασκευασµένο εξ ολοκλήρου στην Ιταλία από την Argo Tractors. Το κιβώτιο προσφέρει έναν συνδυασµό 3 PowerShifts (HML) µε 4 ροµποτικές σχέσεις για κάθε βαθµίδα, προσφέροντας 12 αυτόµατα ελεγχόµενες αναλογίες µετάδοσης. Όλες οι λειτουργίες του νέου κιβωτίου ελέγχονται εύκολα από το εργονοµικό χειριστήριο SmartPilot, αξιοποιώντας τη λειτουργία Auto PowerShift (APS) τόσο για εργασίες στο χωράφι (AutoField) όσο και για οδικές µεταφορές (AutoRoad).

Θα βρείτε το LANDINI στο περίπτερο 05, stand 01 και το HATTAT στο περίπτερο 14, stand 05






Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία