BACK TO
TOP
Agrotica

H GLOBALG.A.P. θέτει ψηλά τον πήχη της ποιότητας

Ο Οργανισµός Ελέγχου και Πιστοποίησης «ΟΞΥΓΟΝΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ», είναι ένας ανεξάρτητος, αµιγώς Ελληνικός φορέας ελέγχων, επιθεωρήσεων και πιστοποιήσεων.

98_2

54
0

του Λουκά Αντωνάκου 

Το επιστηµονικό του προσωπικό απαρτίζεται από νέους και έµπειρους επιστήµονες άκρως καταρτισµένους στον κλάδο της πιστοποίησης, µε στόχο την παροχή υπηρεσιών πιστοποίησης µε συνέπεια, κύρος και αξιοπιστία.

Πανελλαδική κάλυψη

Τo ΟΞΥΓΟΝΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ιδρύθηκε το 2010 µε έδρα τα Τρίκαλα και έκτοτε δραστηριοποιείται µε επιτυχία σε όλη την Ελλάδα στον τοµέα της υπηρεσίας ελέγχου και πιστοποίησης. Το 2018, λειτουργεί το πρώτο υποκατάστηµα στα Χανιά, µε σκοπό την άµεση εξυπηρέτηση των αγροτών-κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ το 2021 θέτει σε πλήρη λειτουργία το νέο του υποκατάστηµα στη Θεσσαλονίκη, µε σκοπό την άµεση εξυπηρέτηση των πελατών του στην Βόρεια Ελλάδα.

Πιστοποίηση προϊόντων βιολογικής γεωργίας

Τo 2012 αναγνωρίστηκε ως εγκεκριµένος Οργανισµός Ελέγχου και Πιστοποίησης προϊόντων βιολογικής γεωργίας µε κωδικό καταχώρησης GR-BIO-14 και µέχρι στιγµής έχει εκδόσει άνω των 10.000 πιστοποιητικών προϊόντων βιολογικής γεωργίας κατατάσσοντας τον στις πρώτες θέσεις των φορέων στην πιστοποίηση προϊόντων βιολογικής γεωργίας.

Πιστοποίηση προϊόντων κατά GlobalG.A.P.

Το 2020 καταχωρείται από τη γραµµατεία του GLOBALG.A.P. ως εγκεκριµένος φορέας πιστοποίησης προϊόντων κατά GLOBALG.A.P. στο υπό πεδίο Φρούτα και Λαχανικά.

Το ΟΞΥΓΟΝΟ επίσηµα συνεργαζόµενο µέλος της GLOBALG.A.P. «GLOBALG.A.P. Membership» αποδεικνύοντας για άλλη µια φορά ότι έχει θέσει ψηλά τον πήχη της ποιότητας στις παρεχόµενες υπηρεσίες του προς τους πελάτες.

Μέσω του GLOBALG.A.P. Membership, τα µέλη της GLOBALG.A.P. υποστηρίζουν τη σύνδεση των παραγωγών µε τις αγορές στις οποίες µπορούν να πουλούν τα ασφαλή και αειφόρα-βιώσιµα αγροτικά προϊόντα τους αναπτύσσοντας και εφαρµόζοντας συστήµατα διαχείρισης φάρµας τα οποία βασίζονται σε δεδοµένα και είναι αναγνωρισµένα από την παγκόσµια και την εγχώρια αγορά.

Η πολύχρονη εµπειρία του ΟΞΥΓΟΝΟ µαζί µε τις συνεχείς επεκτάσεις των πεδίων διαπίστευσής του και το καταρτισµένο προσωπικό του, του επιτρέπουν την κάλυψη ενός ευρύτατου φάσµατος αναγκών πιστοποίησης σε όλους τους τοµείς (πρωτογενής, δευτερογενής και τριτογενής) της οικονοµίας.

*
Γενικός διευθυντής οξυγονο, M.Sc. Γεωπόνος








 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία