BACK TO
TOP
Agrotica

Πανίσχυρη και εµβληµατική η Σειρά 9S της Massey Ferguson

Απλότητα, τεχνολογία και προσαρµοστικότητα είναι οι αρχές που θέλει να συνεχίσει να πρεσβεύει η Massey Ferguson, ακόµα και τώρα, µε τη Σειρά 9S, ένα από τα πιο σύγχρονα τρακτέρ της αγοράς.

28_16

578
0

Με το υψηλό επίπεδο προδιαγραφών και προηγµένης τεχνολογίας, η σειρά MF 9S, η οποία περιλαµβάνει έξι µοντέλα µε ισχύ από 285 έως 425 ίππων, θέτει νέα πρότυπα µε τη σχεδίαση Protect-U που προσφέρει απαράµιλλη άνεση. Προσφέρει επίσης σε µεγαλύτερους αγρότες, επαγγελµατίες χρήστες και εργολάβους, ανώτερα επίπεδα ισχύος, αυτοµατισµού και ελέγχου.

Ισχύς κινητήρα Stage V

Η ισχύς για όλα τα µοντέλα MF 9S παρέχεται από τον δοκιµασµένο 6κύλινδρο κινητήρα AGCO Power 8,4 λίτρων. Το Engine Power Management (EPM) αυξάνει τη ροπή έως και 1.750Nm και παράγει έως και 30 ίππους επιπλέον ισχύ σε ταχύτητες άνω των 15 km/h για PTO και υδραυλικές εφαρµογές σε όλα τα µοντέλα (εκτός από το MF 9S.425). Ο κινητήρας συµµορφώνεται µε τους κανονισµούς εκποµπών ρύπων Stage V χρησιµοποιώντας µια απλοποιηµένη έκδοση του γνωστού συστήµατος All-In-One, το οποίο δεν χρησιµοποιεί πλέον βαλβίδα EGR. Αντ' αυτού, χρησιµοποιεί ένα νέο, απλό σύστηµα υπερπλήρωσης, µε ένα µόνο, προηγµένο τούρµπο. Αυτές οι αναβαθµίσεις αυξάνουν σηµαντικά την αξιοπιστία και µειώνουν το κόστος συντήρησης.

Στάνταρ κιβώτιο ταχυτήτων Dyna-VT

Όλα τα τρακτέρ MF 9S διαθέτουν ως στάνταρ εξοπλισµό το γνωστό κιβώτιο ταχυτήτων Dyna-VT της Massey Ferguson, µε νέα διαχείριση ισχύος για την παροχή πρόσθετης ροπής και ιπποδύναµης. Αυτό διαθέτει ξεχωριστή δεξαµενή λαδιού από τα υδραυλικά, ώστε να εξαλείφεται κάθε κίνδυνος «µόλυνσης των λιπαντικών» και να επιµηκύνεται η διάρκεια ζωής.

Αποδοτικά υδραυλικά

Τα τρακτέρ της Σειράς MF 9S επωφελούνται από ένα αναβαθµισµένο υδραυλικό σύστηµα ECO. Αυτό αποδίδει 205 λίτρα/λεπτό σε µόλις 1.650 σ.α.λ. ή 270 λίτρα/λεπτό σε 1.850 σ.α.λ., γεγονός που συµβάλλει στην εξοικονόµηση καυσίµου και στη µείωση των επιπέδων θορύβου. Το λάδι παρέχεται από µια αντλία ανοικτού κυκλώµατος και µια αντλία κλειστού κυκλώµατος, µε µια ειδική αντλία για τις βαλβίδες ελέγχου.

Νέα επίπεδα αυτοµατισµού

Το MF AutoTurn, µια επιλογή για το MF Guide, κατευθύνει αυτόµατα το τρακτέρ στην επόµενη γραµµή διέλευσης. Με το AutoHeadland µπορούν επίσης να ξεκινήσουν και να σταµατήσουν αυτόµατα δύο ενέργειες, σύµφωνα µε τη θέση GPS του γεωργικού ελκυστήρα. Με τον δέκτη GPS της Trimble να παρέχει υψηλή ακρίβεια, σε συνδιασµό µε τα παραπάνω, απαλάσει τον χειριστή από επαναλαµβανόµενες κινήσεις.

Αυτό το πλήρως αυτοµατοποιηµένο πακέτο αυξάνει την παραγωγικότητα και την ακρίβεια, µειώνει τη συµπίεση του εδάφους, καθώς και την κατανάλωση καυσίµου, µειώνοντας παράλληλα την κόπωση.



Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία