BACK TO
TOP
Agrotica

Ογδόντα χρόνια ποιότητας και πρωτοπορίας η ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ – ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΑΒΕΕ

Η εταιρεία ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ – ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ Α.Β.Ε.Ε δραστηροποιείται στην παραγωγή και εµπορία ελληνικών εξαιρετικών προϊόντων βάµβακος όπως εκκοκκισµένο βαµβάκι, βαµβακέλαιο, βαµβακόπιτα, βαµβακόσπορος, πρώτες ύλες ζωοτροφών και σύνθετα µείγµατα ζωοτροφών.

100_3

70
0

Η υποδοµή της εταιρείας περιλαµβάνει ένα εκκοκκιστήριο στην Καρδίτσα, Θεσσαλίας και ένα σπορελαιουργείο στο Σχηµατάρι, Βοιωτίας. Και οι δύο µονάδες βρίσκονται σε κεντρικά σηµεία µε εύκολη πρόσβαση για τους συνεργάτες και τους πελάτες της.

Προσανατολισµένη στην παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων βάµβακος, η εταιρεία είναι καταξιωµένη ως µία από τις µεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες εταιρείες στον κλάδο επεξεργασίας βάµβακος έχοντας αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο διεθνών και εγχώριων πελατών στην αγορά του βάµβακος µε εταιρείες του εξωτερικού, ελληνικές εταιρείες, αγρότες, παραγωγούς και κτηνοτρόφους, καλύπτοντας την ελληνική επικράτεια, ευρωπαϊκές και ασιατικές χώρες.

Εδώ και 80 χρόνια βρίσκεται αδιάκοπα δίπλα στους αγρότες-συνεργάτες της στηρίζοντάς τους και προωθώντας το εξαιρετικό ελληνικό προϊόν τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η τεχνογνωσία, η υπευθυνότητα, η υψηλή ποιότητα και το κυριότερο οι σχέσεις εµπιστοσύνης µε τους παραγωγούς και τους κτηνοτρόφους είναι βασικά χαρακτηριστικά της.

Στηρίζει τους παραγωγούς

Είναι η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της που στηρίζει τους παραγωγούς σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας παρέχοντας:

■Υψηλής ποιότητας αγροτικά εφόδια

■∆ιασφάλιση κεφαλαίων για την παραγωγή τους και άµεση εξασφάλιση ρευστότητας για τα καλλιεργητικά έξοδα µέσω του Προγράµµατος Συµβολαιακής Γεωργίας

■Προσφορά γνώσης και συµβούλών για την βελτίωση της ποιότητας του βάµβακος µέσω των εξειδικευµένων γεωπόνων της

Η εταιρεία ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ – ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ Α.Β.Ε.Ε είναι από τις πρώτες εταιρείες στον κλάδο της που πιστοποιήθηκαν κατά το ∆ιεθνές Πρότυπο ∆ιασφάλισης Ποιότητας EN ISO 9001:2015 TUV NORD για την παραγωγή εκκοκκισµένου βάµβακος, βαµβακόπιτας και βαµβακελαίου.

Χάρη στο σύστηµα ISO 9001: 2015 TUV NORD  που εφαρµόζει, εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα της πρώτης ύλης, ελέγχει απόλυτα την παραγωγική διαδικασία και ενισχύει την αποτελεσµατικότητα του µηχανολογικού της εξοπλισµού µε σκοπό την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων.

Περιβαλλοντική ∆ιαχείριση

Στη σηµερινή εποχή όπου η κλιµατική κρίση έχει αλλάξει τα δεδοµένα της καθηµερινότητας µας, η εταιρεία µας βάζει στο επίκεντρο την ανάγκη για δράση, µε σκοπό να συµβάλλει στην εξασφάλιση ενός βιώσιµου και ασφαλούς περιβάλλοντος για τις επόµενες γενιές.

Ως εκ τούτου, πρόσθεσε πρόσφατα άλλη µία πιστοποίηση στο ενεργητικό της, το σύστηµα ποιότητας ISO 9001:14001 TUV NORD το οποίο  αφορά την εφαρµογή Συστήµατος Περιβαλλοντικής ∆ιαχείρισης µε πολλαπλά οφέλη για την Εταιρεία και τους Συνεργάτες της.

Με 80 χρόνια δυναµικής παρουσίας στο χώρο της επεξεργασίας και εµπορίας βάµβακος και της παραγωγής βαµβακελαίου, βαµβακόπιτας και ζωοτροφών η εταιρεία ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ- ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ Α.Β.Ε.Ε συνεχίζει την δυναµική της πορεία, µε πρώτιστο µέληµα της την στήριξη των αγροτών και των κτηνοτρόφων αλλά  και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Χάρη στους σπουδαίους συνεργάτες αγρότες µας, σήµερα η ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ-ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ Α.Β.Ε.Ε. κατέχει µια ηγετική θέση στον ελληνικό χώρο στον τοµέα των εκκοκκιστηρίων βάµβακος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία