Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Γνώμες

Στήριξη για την αγορά βάμβακος τα ανοιχτά συμβόλαια των κλωστηρίων

Σταθεροποιητικές και με μικρό εύρος ήταν οι συνεδριάσεις της εβδομάδας που πέρασε. Οι τιμές προθεσμιακών συμβολαίων Ιουλίου ‘18 κυμάνθηκαν γύρω από τα 83 σεντς ανά λίμπρα.

Μοναδική παραφωνία για το βαμβάκι η ισοτιµία του δολαρίου

2
0

Ανάλογα με τις καιρικές ειδήσεις αναφορικά με την περιοχή του Τέξας οι τιμές μεταβάλλονται και προς τις δύο κατευθύνσεις, πάντα στο πλαίσιο της μακροχρόνιας ανοδικής τάσης. Οι πωλήσεις αμερικανικού βαμβακιού εξελίσσονται ομαλά και σε καλούς ρυθμούς, ενώ τα αφιξάριστα συμβόλαια των κλωστηρίων πάνω στον Ιούλιο θα υποστηρίξουν μεσοπρόθεσμα πιθανές διορθώσεις του χρηματιστηρίου.

Η ελληνική αγορά

Στην ελληνική αγορά τα περισσότερα νέα που κυκλοφορούν σχετίζονται με τα εκκοκκιστήρια και λιγότερο με τις νέες πωλήσεις βάμβακος. Είναι η εποχή που γίνονται ανακατατάξεις στον κλάδο αναφορικά με τον τρόπο και τη μορφή με την οποία θα λειτουργήσουν τα διάφορα εκκοκκιστήρια που δραστηριοποιούνται.

Σχετικά με τις πωλήσεις, τα πράγματα είναι υποτονικά τόσο για τη φετινή όσο και για τη νέα σοδειά. Οι αγοραστές θεωρούν πως το πριμ για τη νέα σοδειά θα πιεστεί σύντομα, ωστόσο δεν έχουν σημειωθεί ακόμα δουλειές σε χαμηλότερη βάση που να επιβεβαιώσουν αυτή την εξέλιξη.

Γιάννης Παπαδογιάννης

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία