BACK TO
TOP
Γνώμες

Πωλήσεις βάμβακος σε φιξ τιµές στην Τουρκία

Η αγορά αναµένει εξελίξεις από τις διαπραγµατεύσεις στον περιβόητο εµπορικό πόλεµο ΗΠΑ-Κίνας. Παράλληλα, κατόπιν του τερµατισµού της αναστολής λειτουργίας του οµοσπονδιακού κράτους (shutdown), το αµερικανικό υπουργείο θα ανακοινώνει σταδιακά στις επόµενες εβδοµάδες τα νούµερα των εβδοµαδιαίων πωλήσεων / εξαγωγών.

papadogianis_M

Γιάννης Παπαδογιάννης

10
0

Είναι βέβαιο πως όλο αυτό το διάστηµα έχουν γίνει σηµαντικές πωλήσεις αµερικανικού προϊόντος, αλλά θα βοηθούσε πολύ τους αναλυτές αν είχαν ακριβή στοιχεία. Ως αποτέλεσµα, οι τιµές Μαρτίου κινούνται ολοένα σε µικρότερο εύρος τιµών περί τα 74 σεντς ανά λίµπρα.

 Στην αγορά κυκλοφορούν πολλές ζητήσεις από τουρκικά κλωστήρια για λευκά βαµβάκια σε κλειστές τιµές στα επίπεδα των 78 σεντς ανά λίµπρα. Βέβαια µε την πτώση του δολαρίου η τιµή αυτή χειροτερεύει σε ευρώ. Παράλληλα, σε αυτές τις περιπτώσεις η τιµή δεν είναι ανοιχτή, ώστε ο εκκοκκιστής να µπορεί να επωφεληθεί τα όποια ανοδικά ξεσπάσµατα της αγοράς. Σε ανοιχτά συµβόλαια υπάρχουν προσφορές προς τους εµπορικούς οίκους µεταξύ 3-4 σεντς ανά λίµπρα πάνω από τις αντίστοιχες χρηµατιστηριακές τιµές Μαΐου ‘19, εντούτοις, αν και υπάρχει ζήτηση, δύσκολα κλείνονται νέα συµβόλαια. 

*Αναλυτής Εμπορευμάτων

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία