Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Γνώμες

Στασιμότητα στις νέες προπωλήσεις βάμβακος

Παρά την άνοδο του δολαρίου φαίνεται πως τα 62 σεντς ανά λίµπρα αποτελούν σηµαντικό σηµείο αντίστασης της αγοράς στην πτώση. Με βοήθεια από τη ζήτηση στη φυσική αγορά, δεδοµένου ότι τα κλωστήρια επιθυµούν να αγοράσουν σε αυτές τις τιµές, το χρηµατιστήριο ανέκαµψε και πλέον κοιτάει τα 65 σεντς ανά λίµπρα.

papadogianis_M

Γιάννης Παπαδογιάννης

712
0

Νea Υoρkh
Παράλληλα, αρκετοί κερδοσκόποι βγήκαν από τις πτωτικές τους τοποθετήσεις, µόλις ενηµερώθηκαν πως θα υπάρξουν νέες συνοµιλίες µεταξύ των διαπραγµατευτών αναφορικά µε τον εµπορικό πόλεµο ΗΠΑ-Κίνας. Ήδη ακούγονται στην αγορά κάποια θετικά νέα, χωρίς όµως να είναι κάτι επίσηµο.

 

Ελληνική Αγορά
Το χρηµατιστήριο αντέδρασε ανοδικά και τα κλωστήρια δείχνουν πως θέλουν να αγοράσουν νέες ποσότητες, εντούτοις οι νέες πωλήσεις είναι ελάχιστες και κατά κύριο λόγο αφορούν καλύψεις ανοιχτών πωλήσεων των εµπορικών οίκων. Θεωρητικά η αποκαλούµενη βάση (πριµ) για τα ανοιχτά συµβόλαια πιάνει τα 4 σεντς ανά λίµπρα επί των χρηµατιστηριακών τιµών για τα λευκά και ποιοτικά βαµβάκια. Στην πράξη όµως δεν έχει εδραιωθεί αυτή η βάση, καθώς οι εµπορικοί οίκοι κοιτούν αυτές τις τιµές µε επιφύλαξη, συγκρίνοντας τες µε τις αντίστοιχες τιµές βραζιλιάνικης και ισπανικής σοδειάς.


*Αναλυτής εμπορευμάτων

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία