Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Γνώμες

Ρευστοποιήσεις πίεσαν το βαµβάκι

Η αγορά «χτυπήθηκε» από τις κερδοσκοπικές ρευστοποιήσεις παλαιότερων ανοδικών τοποθετήσεων, αλλά και το αρνητικό (γι’ αυτή την εβδοµάδα) κλίµα στην πορεία εύρεσης λύσης στον εµπορικό πόλεµο ΗΠΑ-Κίνας.

papadogianis_M_3_8

Γιάννης Παπαδογιάννης

1180
0

Οι διαπραγµατεύσεις για τελική συµφωνία συνεχίζονται και οι ανακοινώσεις από τις δύο πλευρές προκαλούν σύγχυση και κόπωση στις χρηµατιστηριακές αγορές. Από τη µεριά των θεµελιωδών στοιχείων δεν υπάρχει κάτι το αρνητικό, αντιθέτως υπάρχει επαρκής ζήτηση από τα κλωστήρια παγκοσµίως. Μάλιστα µε την πρόσφατη διόρθωση αναµένεται η ζήτηση στη φυσική αγορά να υποστηρίξει το χρηµατιστήριο.

  

Είναι σαφώς πιο ήρεµα σε σχέση µε τις προηγούµενες εβδοµάδες. Οι αγοραστές καλύφθηκαν σε µεγάλο βαθµό, αλλά και οι εκκοκκιστές έχοντας προχωρήσει µε τις πωλήσεις τους προτίµησαν να «τραβηχτούν» λίγο από την αγορά. Παράλληλα το χρηµατιστήριο έκανε ένα γύρισµα οπότε είναι λογικό και οι δύο µεριές για τους λόγους τους να περιµένουν τις επόµενες συνεδριάσεις πριν προβούν σε κινήσεις. Οι τελευταίες πωλήσεις που σηµειώθηκαν κυµαίνονταν περίπου στα 5 σεντς ανά λίµπρα πάνω από τις αντίστοιχες χρηµατιστηριακές τιµές για λευκά βαµβάκια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία