BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Τα πρώτα 100 χρόνια είναι τα δύσκολα

Βλέπω την κλωνική επιλογή να μην μπορεί να κρατηθεί με κανένα συνέδριο!

48_23

12
0

Καλές οι επευφηµίες επί των εξαγγελιών, όµως αυτό που µετράει είναι οι πράξεις και όχι τα λόγια. Κάπως έτσι και το αεικίνητο νεοσύστατο ∆Σ των Λαρισαίων γεωπόνων, που υποδέχθηκε µε χαρά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για έργα του Άνω Αχελώου και τα αρδευτικά στη Θεσσαλία, συστήνοντας επαγρύπνηση εκ µέρους των Θεσσαλών και οµαδικό πνεύµα. «Η ιδέα µεταφοράς νερού από τον Αχελώο, που µετρά σχεδόν 100 χρόνια, θα µπορούσε να υλοποιηθεί συντοµότερα, αν εκτός των άλλων αντικειµενικών δυσκολιών, είχε εξασφαλιστεί η σύµπνοια και το οµαδικό πνεύµα µεταξύ των Θεσσαλών», λένε µε νόηµα.

Υβρίδια

Μάλλον στραβά αρµενίζουµε ….σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης (MSc, PhD, γεωπόνος-ερευνητής, τ. ∆ιευθυντής Ινστιτούτου Ελιάς-Υποτροπικών Φυτών), τις ανακοινώσεις που συνόδευσαν την 7µελή Οµάδα Εργασίας στο ΥΠΑΑΤ για τη µελέτη των επιπτώσεων της κλιµατικής αλλαγής και των ακραίων καιρικών φαινοµένων στην ελαιοκαλλιέργεια Κρήτης.

 Κανένα µέλος δεν είναι δενδροκόµος µε ειδίκευση στην οικοφυσιολογία της ελιάς, λέει.

«∆ιαβάζω ότι: Στην οµάδα εργασίας για τις επιπτώσεις της κλιµατικής αλλαγής στην ελαιοκαλλιέργεια Κρήτης ο καθηγητής Κ. Συνολάκης που έχει συµµετάσχει σε πλήθος ερευνών στη σεισµολογία, στην ωκεανογραφία». ∆εν λένε βέβαια αν αποδέχτηκε.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία