BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

H µηχανοπαρέα για συµπαραγωγή µε το Netflix

Τα βοσκοτόπια που διαθέτει το Κτήµα Συγγρού σε ποιού τα δικαιώµατα να κολλήσουν;

48_76

14
0

Και να ‘ταν µόνο αυτή η… φωτογραφία, που περιγράφει φίλος της στήλης γεωπόνος αναφορικά µε την υπό διαβούλευση απόφαση για τους γεωργικούς συµβούλους, που όπως λέει έχει σκοπό να πάρουν το έργο λίγοι και εκλεκτοί. Λες και κάτι τέτοιο γίνεται πρώτη φορά. Τι να λέµε, εδώ µε το σαθρό ΟΣ∆Ε βλέπετε τι γίνεται, ούτε στο Ηοuse of Cards, δεν υπήρχε τέτοια πλοκή. Βέβαια, όταν λέει ο άλλος εµείς και «ξέρουµε και µπορούµε», καταλαβαίνει κανείς ότι η ακύρωση ενός διαγωνισµού, δεν είναι τίποτα. Κατά τα λοιπά, οι γραφές και οι καταγραφές υπάρχουν…

Υβρίδια

  Τον ύπνο τους έχουν χάσει αυτή την περίοδο οι παραγωγοί βερίκοκου σε όλα τα µεγάλα καλλιεργητικά κέντρα της χώρας, µε τα καµώµατα της κλιµατικής αλλαγής.

  Ο αλλοπρόσαλλος καιρός, που δεν θύµισε, παρά µόνο στα µέσα Φεβρουαρίου µε τη «Μήδεια», κανονικό χειµώνα, έχει αποπροσανατολίσει τα δέντρα, µε συνέπεια να καταγράφεται σε µεγάλη έκταση ανοµοιόµορφη άνθηση.

  «Κάποιες ποικιλίες δεν έχουν ξυπνήσει ακόµη, λες και µείναµε στα Χριστούγεννα, ενώ σε άλλα δέντρα κάποιοι οφθαλµοί έχουν σκάσει και άλλοι παραµένουν σε βαθύ λήθαργο», λέει παραγωγός, εκφράζοντας ανησυχία για το αν θα προκύψει πρόβληµα καρπόπτωσης ή µικροκαρπίας σε µέρος των φυτειών.

 


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία