BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Οι αγρότες πάντα είναι έτοιμοι να στηρίξουν

Ό,τι και να ψηφίσεις, πρώτος σε σταυρούς θα είναι ο Γιαννακάκης!

48_119

737
1

Με τον αραµπά άνοιξε η πλατφόρµα για καταγραφή των αποθεµάτων σιτηρών, ζωοτροφών κλπ, κάπως έτσι και οι αποφάσεις για τις ενισχύσεις των κτηνοτρόφων, ενώ προσδοκίες γεννώνται και για ένταξη στο νέο καλάθι των συνδεδεµένων για το µαλακό σιτάρι και το καλαµπόκι. Ο υπουργός της πλατείας πάντως εµφανίστηκε αποφασισµένος στην Ορεστιάδα, σε συνάντηση που είχε µε παραγωγούς από τον Έβρο. Αποκάλυψε, ακόµη, πως σχεδιάζει να θέσει στο συµβούλιο υπουργών Γεωργίας της ΕΕ αίτηµα για συνδεδεµένη και στον ηλίανθο, ώστε να δοθεί περαιτέρω ώθηση στην καλλιέργεια, και εφόσον πάρει το πράσινο φως θα προχωρήσει.

  • Το υπουργείο της πλατείας, λέει ο Στύλιος δίνει προτεραιότητα στην προώθηση των καλοκαιρινών καλλιεργειών για τις οποίες υπάρχει ακόµα χρόνος,
    όπως είναι ο αραβόσιτος, η µηδική και η σόγια.
  • Εξετάζεται µάλιστα το ενδεχόµενο να αξιοποιηθεί η συνδεδεµένη ενίσχυση προς όφελος των συγκεκριµένων καλλιεργειών.
  • «Ειδικά για το ηλιέλαιο, αν και αυτή τη στιγµή υπάρχει επάρκεια, δεχόµαστε εισηγήσεις να γίνει µια ανακατεύθυνση καλλιεργειών που πήγαιναν από το βιοκαύσιµο ώστε να στραφούν για την παραγωγή ηλιελαίου το οποίο θα µπορεί να χρησιµοποιηθεί για τα τρόφιµα», είπε στον Καστανίδη του ΚΙΝΑΛ.

 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

15-04-2022 21:39ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ

Ο υπουργός της πλατείας είναι ένας άχρηστος.Εσεις στο agronews τρεις λαλουν και δυο χορευουν.Την συνδεδεμένη στο καλαμπόκι την είχατε δεδομένη.Αποφασιστε αν είστε με τους αγρότες η με την εκάστοτε ανίκανοι κυβερνηση.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία